Следва

Nouvelle Vague пуснаха промо видео за концерта в София

Преслава и Ясен от група "Те": Оженихме се!

Двамата се бракували през юли, но го скрили от медиите, кум им бил...

People of art преди 11 години

Преслава и Ясен от група "Те" разкриха, че вече са семейство. Двамата казаха голямата новина на промоцията, която направиха в столичен клуб. Те представиха най-новия си клип към парчето, озаглавено "Обичай ме".

Преслава не се сдържа и обяви: "Между другото това лято успяхме и да се оженим". Оказа се, че това не е шега, а самата истина. За доказателство двамата показаха венчалните си халки.

Ясен и Преслава стигнали до олтара още през юли, но решили да запазят хубавата новина именно за промоцията на новата им песен. Сватбеното тържество било в тесен семеен кръг, а кум бил Стунджи, който присъства и на представянето на новото им парче.

Освен това той свири заедно с групата докато Преслава изпълни на живо няколко от лиричните парчета на бандата.

На промоцията на групата се отличиха с присъствие Наско от Б.Т.Р., Нора и Маги Джанаварова от Music Idol, Ники Манолов и още музиканти от поп средите. Бившият вокал на "Те" - Любо Киров, също уважи Преслава и Ясен, като ги подкрепяше с бурни аплаузи.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра