Следва

Ще има ли лейбъл с името Nicolas Ghesquière?

We love: Винтидж съкровищница с етикет Gucci

Името Виктория-Катерина Гучи Лосио не е щастливо съвпадение с фамилията, от която произлиза силната на...

All fashion преди 11 години

Името Виктория-Катерина Гучи Лосио не е щастливо съвпадение с фамилията, от която произлиза силната на луксозния пазар днес италианска марка. 22-годишната блогърка и стилист е внучка на самия Алдо Гучи, син на създателя Гучио Гучи, и мъжът, свързал петте букви от фамилията в свещен съюз.

Един ден Виктория-Катерина прави страхотни открития в гардеробите на майка си и баба си - палта, рокли и бижута, сътворени лично от нейния дядо Алдо, и решава да ги покаже като ги стилизира в няколко красиви кадъра.

Идеята й се превръща в прекрасна възможност да видим част от Gucci съкровищницата, намираща се тук, в нейния сайт BPVG Moda.

"От няколко години се занимавам с мода, стилист съм и снимам фотосесии за различни издания. Един ден докато помагах на майка ми да си подреди и почисти гардероба, осъзнах какви находки всъщност има в него. Гардероб, пълен с невероятни произведения с марката Gucci, за които веднага си помислих - 'те не бива да висят затворени тук'. Затова създадох свой собствен сайт, в който да ги покажа.", казва за своята историческа находка Вики, а самите те следват надолу в няколко великолепни кадъра:









Марката Gucci днес е собственост на групировката PPR, а творчески директор на колекциите е Фрида Джанини.
 

More All fashion