Следва

Ново във View Sofia Shop - Вълна и кашмир

Никол Ричи създаде клъч за Гуинет Полтроу

Никога не сме виждали много прилики между бохо стила на Никол Ричи и класическата елегантност във визиите на...

All fashion преди 11 години

Никога не сме виждали много прилики между бохо стила на Никол Ричи и класическата елегантност във визиите на Гуинет Полтроу, но модните икони обединиха сили по повод един много ексклузивен проект на марката Goop. Тя е притежание на Гуинет, която преди време реши да последва примера на свои колежки и да се преориентира към модата, и затова именно актрисата постави модна задача на Ричи, да създаде оригинална чанта за бранда й.

Според комюникето за пресата, този проект е "роден от личното приятелство между двете" (новина за нас!) и силното желание на Никол да го осъществи. "Създаването на този ексклузивен модел за GOOP бе едно прекрасно изживяване за мен", споделя тя, "Клъчът Addison е един от основните елементи в колекцията и ние вярваме, че той е идеалното допълнение към всеки гардероб."

Аксесоарът, изпълнен от необработена змийска кожа, с метална катарама във формата на змийска глава, е вече на пазара и се продава на цена от 225 долара.



 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.