Следва

8 ноември, четвъртък - Ема Робъртс и Британи Сноу

Навреме за Коледа - Ексклузивни намаления за апетитни дестинации от British Airways

За първи път компанията Бритиш Еъруейз предлага на гостите си в България невероятна оферта, която ще е...

All About Life преди 11 години

За първи път компанията Бритиш Еъруейз предлага на гостите си в България невероятна оферта, която ще е валидна в рамките на следващите 5 дни, или до 11 ноември 2012.

Промоциите на един от големите превозвачи са свързани с водещите продукти на авиокомпанията Club World и First Class на Бритиш Еъруейз и с тях компанията отбелязва най-успешната си година в България.

Club World е бизнес класата за дълги полети на на Бритиш Еъруейз, която предлага невероятно удобни седалки, превръщащи се в хоризонтални легла за несравним комфорт и лично пространство на борда.

Промоционалните цени за Club World са с близо 50 процента намаление от стандратната тарифи и са в продажба само до 12 ноември 2012, като пътуването следва да започне от София най-късно до 31 януари 2012.

Сред топ дестинациите в тази оферта са Ню Йорк от само 1946 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа, Бостън от само 2516 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа и Вашингтон от само 2719 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа както и още 20 други дестинации в Северна Америка.



First Class
Първа класа, пък е ултимативният начин на пътуване след прекратяването на полетите с Конкорд и само в следващите 5 дни, полетите на British Airways в Първа класа до Ню Йорк се предлагат с изключително намаление от над 50 процента, и цена за двупосочен билет от само 4432 евро, с включени всички летищни такси.

Уникалната оферта за First Class е валидна за продажба само до 11 ноември 2012 като пътуването от София следва да започне преди 31 март 2012.

Други промоционални цени ще се предлагат в рамките на следващите пет дни и за множество други дестинации на British Airways, за които можете да намерите подробности на www.ba.com.

В случай, че билетите са закупени от офиса на авиокомпанията или партньорска агенция за самолетни билети се прилага и такса издаване на билет към гореспоменатите тарифи.

British Airways ще покрие разноските по настаняването в хотел в Лондон за клиентите, които пътуват до дестинации, за които не се предлага връзка в същия ден, срещу такса от € 25 на човек, на вечер.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 18 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.