Следва

Тодор Славков избира бъдещата си съпруга в събота

Иван Ласкин: "Важното е, че с Алекс нямаме разлика в любовта"

За гостуването в риалити формата, за българския "материал" и някои лични неща, попитахме актьора в интервю...

People of art преди 11 години

Сприхав, болезнено откровен, скандален са някои типични черти от характера на актьора Иван Ласкин, който седмици след излизането си от къщата на Vip Brother помним с бурното му участие.

Сравнява себе си с четирите сезона, но не пести думи за любовта и щастливата си връзка с Алекс Сърчаджиева, от която има и дъщеря. Ласкин не е от хората, които се харесват на мнозинството и точно това прави образа му безкрайно интересен.

За гостуването в риалити формата, за българския "материал" и някои лични неща попитахме актьора в интервю:

V. S. Първо да питаме, защо изобщо влезе в къщата на Биг Брадър? В медийното пространство се срещнаха какви ли не предположения за престоя ти там - облаги разни, парично възнаграждение, подсещане за личността ти, ревност към Алекс, безкраен купон, храна и алкохол... Къде е истината?

И. Л.
Здравейте. Как мислите, защо се извършва някаква дейност в телевизионен формат!? За пари на второ място (при мен) и от това, че Александра участва (на първо място). Аз много се гордея с това нейно присъствие, защото ТВ пазарът е залят от малоумни водещи (вкл. и в Нова) - кой с връзки, за кого платили и т.н. Едни и същи идиоти. Влязох, защото исках да съм близо до нея. И заради нея.

V. S. С какви очаквания отиде и с какви изводи си тръгна от това шоу?
И. Л.
Аз много страдах за това, че “трябва” да вляза и вечерта преди влизането се напих като кон, за да мога да “понеса” това унижение. Оказа се, че тази ми стъпка, влизането имам предвид, е правилна и вълнуваща. Аз намерих там страхотни приятели. Фънки, Юли, Ники, Багата. С Криси сме приятели отдавна.

V. S. До колко, според теб, ВИП-овете бяха истински в поведението си?
И. Л.
Ами, гореизброените бяха. Останалите не ми се коментират. Харесвам и Люси.

V. S. Откри ли нещо ново за и в себе си по време на престоя ти?
И. Л.
Аз съм малко несъобразителен и груб, когато не харесвам някого. Там се научих на търпение и потискане на емоцията. Бях го забравил това чувство на самоконтрол.

V. S. По повод на отминалия празник, Денят на народните будители, в едно свое интервю казваш, че в България, цитирам: "Интелектуалци - много, будители - малко!" От кога е този проблем, от какво произлиза и как да се разреши, според теб?
И. Л.
Патриотизмът!!! Тези, които ни управляваха, направиха всичко друго - кражби, измами магистрали… лайна с говна. Но не и да се грижат и внушават Патриотизъм! Кой говори за Будителите ни, кой поправя паметниците на тези велики Българи? Не знам. Всичко осраха. Аз съм патриот. Аз винаги ставам на крака (вкъщи имам предвид), когато чуя химна и съм сам, не за пред другите. В 12 вечерта ли, ако имаме спортна победа ли - както щеш. Горд съм със страната си. Позор за тоя Доган и случката в Кърджали. Трябва да го изритат българските турци тоя несвестен и пиян човек. Нямаме национално самосъзнание. От квартал с 10 000 жители само аз имам трибагреник на терасата. Голям и красив!

V. S. Ще се върнем и на друга твоя реплика: "Тъпотията е въздесъща!" Какво за теб е "тъпотия" и какво - "умнотия"? 
И. Л.
Прост народ. Няма материал.

V. S. Как успя да грабнеш сърцето на Алекс?

И. Л.
Това са лични работи. ОБИЧАМ Я и ТОВА Е!

V. S. Разликата в годините помежду ви какво улеснява и за какво пречи?
И. Л.
Важното е, че нямаме разлика в любовта.

V. S. Как ти се отразява второто бащинство? Откриваш ли покрай дъщеричката ви София отново детето в себе си? 
И. Л.
Aз ще си умра дете.

V. S. Голямата ти дъщеря, Люба, най-вероятно се вълнува от факта, че е станала кака?
И. Л.
Тя е прекрасна, нежна, внимателна и възпитана. Май не е от мен.

V. S. Кое от характера и темперамента си отдаваш на арменското ти потекло? Позитив или негатив е кибритлийският ти нрав и фактът, че казваш онова, което мислиш?
И. Л.
Аз съм смесица между кавказци и самоковци. Направете си сметка.

V. S. Умееш ли да правиш комплименти на хората или това ти се струва лигава тирада от думички?
И. Л.
Суета, всичко е суета.

V. S. Как си представяш 100-процентовата отмора?
И. Л.
Ми… ела с мен на една вила и ще я постигна.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра