Следва

Приорин - мечтаната коса от корена до върха

По татуса ще ги познаеш! 20 от най-емблематичните Холивудски татуировки

Цветя, птици, оръжия, сърца, арабски надписи, това са само част от нещата, които Холивудските любимци избират...

Body преди 11 години

Цветя, птици, оръжия, сърца, арабски надписи, това са само част от нещата, които Холивудските любимци избират да татуират върху телата си, за да изразят своята индивидуалност.

Някои от тях използват татуировките като начин да изразят любовта към децата или партньора си, други смятат, че те им носят късмет, а трети нямат обяснение защо правят рисунката си, но я правят, защото им харесва.

Без значение причината обаче, татуировките са си една малка част от изкуството на звездите и освен това ги съпътстват навсякъде, където отидат. Рисунките и надписите на някои от тях вече са се превърнали в емблематични и ние силно се изкушихме да ти ги покажем и разкажем.

Разбира се, вдъхновение за това почерпихме от чисто новата татуировка на Скарлет Йохансон, която няма как да попадне в горната селекция, въпреки че вече има богата колекция от татуси. Актрисата се похвали с нова мастилена рисунка, с която е украсила гръдния си кош. Тя изобразява подкова – традиционен символ на късмет и щастие, а към нея има и надпис "Lucky You”. 



И първо в Холивуд, после и у нас. Къде и какво си татуират родните знаменитости - за това в следващ материал.
 
 

More Body