Следва

За прекрасните кожа, коса, нокти - Solgar Skin Nails And Hair Formula

Приорин - мечтаната коса от корена до върха

Жизнената, здрава и блестяща коса винаги ни е била приоритет, но при стрес, смяна на сезоните, възстановяване след заболяване или след раждане...

Hair преди 11 години

Жизнената, здрава и блестяща коса винаги ни е била приоритет, но при стрес, смяна на сезоните, възстановяване след заболяване или след раждане, косата ни претърпява множество загуби. За наше щастие Bayer създадоха продукт, който само с две капсули на ден, приемани с чаша вода след хранене, стимулира растежа на косата, прави я жива, копринено мека и красива. Приорин ни е много любим, тъй като е изцяло създаден от натурални продукти.

Съставките са магически и съдържат L-Цистинът, който е основният градивен елемент на кератина, който пък от своя страна е главният компонент на косата и ноктите. Той засилва растежа на косата и спомага за нейната здравина. Екстрактът от просо съдържа редица важни микроелементи, които са естествените градивни частици на косата и ноктите. Пантотеновата киселина (витамин В5) помага за поддържането на здрава и силна коса чрез стимулиране на процеса на създаване на нови клетки, от които се изгражда косъмът. Тя участва и в усвояване на енергията от хранителните вещества. Пантотеновата киселина може да помогне за възстановяване на естествения цвят на косата и помага за предотвратяване на загубата й.

Мечтите ни за красива коса станаха реалност благодарение на продукта Приорин, който подхранва корените с необходимите хранителни вещества, за да можем да се радваме на здрава, красива и силна грива. Чак Рапунцел да ни завиди!
 
priorin.bg

More from View Sofia

More Hair