Следва

Какво ново - H&M отваря магазин и в Пловдив

Есен 2012 в акценти. Шал-наметка

Виждаме го в предложенията на неколцина авангардни дизайнери и го намираме за много секси и вдъхновяваща...

All fashion преди 11 години

Виждаме го в предложенията на неколцина авангардни дизайнери и го намираме за много секси и вдъхновяваща препратка към миналото.

(на снимката горе: Antonio Marras есен-зима 2012/13)


Marc Jacobs есен-зима 2012/13

Спомняме си как баба ни загръщаше в оплетения лично от нея топъл и грамаден шал. Сещаме се за болерото - шал на Мерилин и нейните посестрими от Холивуд в най-атрактивните му години. Представяме се старата аристокрация в антракта на театрално представление в прелестната комбинация от елегантна наметка на раменете, божествен скъп парфюм без цветен привкус и ръчно обработени диаманти на китката, прихваната нежно от ефектен кавалер.

Радваме се на тези носталгични модни мини трендове като деца. Които могат да минат и без поредната играчка, но така и не могат да си представят защо трябва, щом новата е толкова красива, интересна и с безброй възможности за забавление.

Тук според случая новата ни играчка е от мек и пухкав мохер, ако я искаме за топло, от кожа или скъпоценна бродирана тъкан, ако я искаме за хубост в полунощ или в ефектен цвят, ако спешно ни трябва за акцент.


Missoni есен-зима 2012/13


Vera Wang есен-зима 2012/13


Marni есен-зима 2012/13


Marc Jacobs есен-зима 2012/13

More All fashion