Следва

Какво ново - H&M отваря магазин и в Пловдив

Есен 2012 в акценти. Шал-наметка

Виждаме го в предложенията на неколцина авангардни дизайнери и го намираме за много секси и вдъхновяваща...

All fashion преди 11 години

Виждаме го в предложенията на неколцина авангардни дизайнери и го намираме за много секси и вдъхновяваща препратка към миналото.

(на снимката горе: Antonio Marras есен-зима 2012/13)


Marc Jacobs есен-зима 2012/13

Спомняме си как баба ни загръщаше в оплетения лично от нея топъл и грамаден шал. Сещаме се за болерото - шал на Мерилин и нейните посестрими от Холивуд в най-атрактивните му години. Представяме се старата аристокрация в антракта на театрално представление в прелестната комбинация от елегантна наметка на раменете, божествен скъп парфюм без цветен привкус и ръчно обработени диаманти на китката, прихваната нежно от ефектен кавалер.

Радваме се на тези носталгични модни мини трендове като деца. Които могат да минат и без поредната играчка, но така и не могат да си представят защо трябва, щом новата е толкова красива, интересна и с безброй възможности за забавление.

Тук според случая новата ни играчка е от мек и пухкав мохер, ако я искаме за топло, от кожа или скъпоценна бродирана тъкан, ако я искаме за хубост в полунощ или в ефектен цвят, ако спешно ни трябва за акцент.


Missoni есен-зима 2012/13


Vera Wang есен-зима 2012/13


Marni есен-зима 2012/13


Marc Jacobs есен-зима 2012/13

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.