Следва

Петъчна доза СЕКС: "Mодерният гладиатор" Адам Сен

Очила със сменяеми дръжки от KWIAT - практично, полезно и удобно

Най-новата линия на KWIAT – KWIAT Comfort е предназначена за... 

All fashion преди 11 години

Най-новата линия на KWIATKWIAT Comfort е предназначена за всички потребители, които търсят различното, новото и комфортното. Основните предимства са здравина, ергономичност и антиалергичност. Очилата са с 20% по-леки от всички други подобни очила. Именно лекотата е първото нещо, което впечатлява хората, постоянно носещи очила.

Изработени са по най-съвременните технологии от швейцарски материал с биосъвместима структура, което означава, че при допир с кожата няма да има реакция на организма (обрив, зачервяване и т.н.). Освен това са изключително еластични и удобни. Но има неща, които са истинска новост и се предлагат за пръв път на българския пазар в такава колекция. Дръжките на моделите К 046 с едно докосване могат да се свалят и да се монтират дръжки в друг цвят.

Инновативното предложение вече може да откриете в оптическите салони в страната. Сами си избирате цвят на рамката и може да комбинирате с различни цветове допълнителни дръжки. По този начин ще можете да притежавате почти всеки ден различни очила.

При промяна на цвета на дръжките очилата ви ще могат да се променят и да изглеждате различно.

През деня можете да бъдете в изцяло строги черни очила, а вечерта да смените черните дръжки с червени, жълти, сини, лилави, розови или дори с фосфоресциращи и да изглеждате просто така както се чувствате.

Ако желаете дори можете да отидете на парти с две различни дръжки на очилата. При правилен контрастен подбор на цветовете, това ще е проява на добър вкус и оригиналността ви няма да остане незабелязана от приятелите ви.

За да разгледате снимки на модел K 046 със сменяеми дръжки и да откриете най-подходящата комбинация за Вас, разгледайте страницата на KWIAT във Facebook или посетете нашият интернет сайт kwiat.bg.
 

More All fashion