Следва

Who is he?

Who is he: 10 любими факта за Стефан А. Щерев

Името му е Стефан А. Щерев, на 38 е и вече преди доста години завършва “Синтетично Сценично изкуство” в Пловдивския университет...

Други преди 11 години

Освен, че е български артист, продуцент, актьор и водещ, той е и отговор на днешната ни питанка към теб - Who is he?. Името му е Стефан А. Щерев, на 38 е и преди доста години завършва “Синтетично Сценично изкуство” в Пловдивския университет. След това продължава образованието си в Amsterdam Maastricht Summer University и в университета по изкуства в Нови Сад. Той е един от съорганизаторите на фестивала "Антистатик” и е важна клечка в съвременния танц и пърформанс. Но какво още любопитно можеш да научиш за него чети по-надолу:

1. Актьорът е щастливо влюбен в приятелката си Ирмена. Той я нарича с нежни имена, но едно от любимите му е "говедценце".

2.
 В артистичните среди актьорът е познат като Стефан-Сърбина. Той е живял около 5 години в Белград, където играе в театрални проекти.

3. Стефан има повече награди за постиженията си на театрална сцена в Сърбия, отколкото за тези у нас.

4. Учи сръбския език в леглото... с жена, разбира се!

5.
За Щерев е известно, че е страхотен кулинар.

6. Освен театъра, страст на Стефан са и четенето, и пътуването. Той мисли, че те са свързани. Четенето е пътуване във времето, другото е преместване в пространството.

7.
Като малък първо иска да стане неизменното - космонавт - заради скафандъра, лекар - заради престилката, боклукчия - заради оранжевите униформи, а после и инженер - заради родителите си. Но един ден в 5-ти клас се качва на сцена и оттогава все така. 

8. Самият той се определя като лош романтик и упорито момче.

9. Нещото, което може би никой не знае за него е, че е шил знамена за един футболен отбор.

10.
 Преди няколко седмици актьорът призна, че напоследък често сънува нашата любимка Рут Колева. За последния месец това му се случило цели три пъти, но той отказа да даде подробности дали става въпрос за еротичен сън, или я е видял в някаква съвсем различна светлина.




More Други