Следва

Какво ново - Прелестната Пенелопе Круз е новото лице на Loewe

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Американската актриса не случайно е свързвана с хорър класиката на Хичкок „Психо” в есенн-зимния брой на...

All fashion преди 11 години

Скарлет Йохансон в сцена от „Психо” за корицата на списание V, #80

Американската актриса не случайно е свързвана с хорър класиката на Хичкок „Психо” в есенн-зимния брой на списание V – именно Скарлет играе до Сър Антъни Хопкинс и Хелън Мирън в наскоро завършения филм „Хичкок”, разказващ за любовта между великия режисьор и жена му Алма Ривайл по време на заснемането на един от най-емблематичните филми на 50-те и 60-те.

Холивудската руса амбиция изиграва прочутата сцена под душа (копирана и експлоатирана толкова много пъти, че не сме способни да ги преброим) в ролята на актрисата Джанет Лий и точно това илюстрира корицата на V в прекрасен кадър, дело на невероятния визуален артист и фотограф Жан Пол Годе.

Освен майсторската корица, с каквито обикновено свързваме изданието, Йохансон е прекрасна и в моден и във филмов сюжет, а талантът й е проверен от режисьори като Уди Алън, София Копола и майстори като Dolce&Gabbana. 

Сесията с архива на Rodarte в Gray Magazine



Изключително добра сесия за есенно-зимното издание списание Gray открихме миналата седмица. Вдъхновението идва от архивите на Rodarte и фантастичните колекции на лейбъла през годините на съществуването му, включващ забележителни дрехи, някои от които помним от по-скорошни сезони - като синята рокля с архитектурна кройка и фантастичната пола на слънчогледи.

Изпълнението е на стилиста Валентина Иларди-Мартин и на фотографа Нан Голдин, а леката романтична нотка в кадрите, във всеки от които живее сюжет за филм, страшно много ни хареса. Сценография, модели (Dorte Limkilde и Carrie Anne Burton), гардероб - всичко е повече от красиво, наслаждваме му се в пълнота тук>>
 
Новата култова чанта на сезона - Mulberry Willow



Чантата, с която Кейт Мос, се появи на ревюто на Mulberry по време на Лондонската седмица на модата пролет-лято 2013, е на път да се превърне в новата "it bag", която от марката ще лансират сериозно на пазара през новия пролетен сезон.

Прекрасна, голяма, в бизнес размер, в чудесни пастелни цветове и черно, Mulberry Willow е елегантна и красива с един външен джоб отпред, който наподобява клъч с емблемата на британския лейбъл.

Изключително много ни радва фактът, че размерът все пак има значение и огромната практична чанта, способна да побере цял един ден в обема си, няма да бъде пагубно заменена от по-малките си събратя.

Много цвят и радост в ноевмрийския Elle



Готин флирт между tomboy стила и ярките типично женски цветове откриваме в жизнерадостната сесия за ноемврийския брой на Elle Франция, заснета от фотографа Саймън Бърстал. Стайлингът не следва сложна концепция, нито разнищва заплетена история, но пък не е необходимо, когато на фокус са прекрасните модели Атауи Денг и Марихенни Ривера, окъпани в яркост чрез игра на цветове, принтове и стилове.

Виж всички кадри тук>>

Дафне Гинес спира времето в Haute Living Magazine







"Времето няма край, но ние не сме безкрайни в него", казва 45-годишният ексцентричен модел Дафне Гинес в новия брой на списание Haute Living и застава пред обектива на Ник Найт, стилизирала сама себе си в прелестните кадри.

Харесваме много този леко "размазващ" образа ефект на снимките, изобразяващ Дафне като призрак, който никога няма спре да ни следва, символизиращ творческата енергия на тази феноменална жена. 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.