Следва

Анна Вялицина в рекламната кампания на бразилския бранд Arezzo

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Независимо от приликата с Мадлен Алгафари, не харесваме Мила Слуис на корицата на декемврийския Elle...

All fashion преди 11 години

Салма Хайек и колекцията й лакове

За серията лакове за нокти, авторката й - Салма Хайек, твърди, че е вдъхновена от петгодишната си дъщеря Валентина, която е "луда по маникюра".

Това е и причината в колекцията да са използвани само безвредни съставки и да е близо до природата, така, че да може да се ползва и от деца.

Междувременно Хайек споделя, че цветовата палитра на лаковете е съобразена за жени от всички възрасти.

Самата инициатива е продължение на началото от 2011, когато холивудската звезда пусна за първи път своята козметична линия Nuance. 



Като уточняваме, че по принцип няма нищо лошо който и да е да пуска каквото и да е, признаваме смущението си от факта, че серии лакове за нокти могат да следват прищевките на 5-годишни деца, както и че палитрата в дадения случай е твърде мрачна и много далеч от искрящото настроение на децата. Или поне както ние се го представяме.

Констанс Яблонски запретнала рокля в бразилския Vogue



Запретнатите поли откровено ни притесняват тук.
Иначе Констанс Яблонски е както обичайно чувствена, привлекателна и знойна, но в сериозното постижение на колегите от Бразилския Vogue не можахме да се убедим от този едничък кадър.

Корицата на холандския Elle, декември



Независимо от приликата с Мадлен Алгафари, не харесваме Мила Слуис на корицата на декемврийския Elle Холандия. Просто центрираният идея по-вдясно син поглед, доминиращите полуотворени устни, разголеното деколте и чувството, че през декември по сутиен в северните страни е най-малкото рисково, като комбинация 4 в 1 просто не ни печели.

Дизайнерската работа на Роналдо за Nike



Един от най-популярните футболисти на нашето време - португалецът Кристиано Роналдо, който е толкова секси, колкото и гаджето му Ирина Шайк, влиза в колаборация със спортния гигант Nike за колекция дрехи и аксесоари, които, разбира се, следват футболната тема.

Тениски, шалчета, панталони, спортни якета, шорти и маратонки са част от артикулите в цялата колекция на талантливия спортист, а всичко е направено, съобразно екологичните норми, от органичен памук. Всеки от моделите пък е белязан с номера на звездата, под който играе в Реал Мадрид - 7. 

Всичко би било фантастично, ако колекцията нямаше претенции да излиза извън игрището и да влезе в ежедневния мъжки гардероб, защото не си представяме, а и не бихме искали, "милото" в бели чорапи до коляно с шорти и фланелка извън концепцията на кварталното игрище, или пък целия в шушляк.

Виж цялата колекция тук>>


Анна Вялицина в рекламната кампания на бразилския бранд Arezzo



Руската красавица, моделът Анна Вялицина, е наета да позира за рекламната кампания на бразилския бранд Arezzo, снимана от фотографа Гуи Паганини.

Не харесваме прекалено изкълчените пози, които целят да покажат всеки артикул като в каталог, няма грам творчестка енергия в презентацията на иначе не лошите аксесоари, да не говорим, че самата Анна не влага почти нищо от своето очарование, спестила сякаш сили за кампанията на по-важен и по-лъскав бранд. 

Виж всички снимки тук>> 

More All fashion