Следва

FOX избра за свое лице очарователната Джули Лепоева

„Не знам за какво говориш“

Третото събитие от легендарната поредица вече се подготвя, а голямото ... 

Events преди 11 години

След две вълнуващи издания, „Пощенската кутия за приказки“ на Гери Турийска се завръща за една специална вечер на добрите истории на 4 декември от 19:30 ч. в клуб СТУДИО 5.

Третото събитие от легендарната поредица вече се подготвя, а голямото писане е в разгара си. Темата този път е „Не знам за какво говориш“. 

Най-добрите 10 истории ще попаднат в специалната селекция и ще бъдат прочетени на сцената от поредната звездна компания – Захари Бахаров, Мария Силвестър, Теодора Духовникова, Цвети Чендова, Яна Маринова, Живко Джуранов, Драго Симеонов, Димо от П.И.Ф и DJ Мартен.

Въпреки, че Пощенска кутия за приказки няма състезателен характер, нашият партньор PROGRAMATA ще избере свой фаворит, чиито текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и специален подарък от PROGRAMATA.

„Пощенска кутия за приказки” е с вход свободен на 4 декември в Studio 5 от 19:30ч.

* Гери Турийска е добре познат журналист, радио-водещ, музикант и писател. Нейната кариера започва като текстописец, през 2001 г. През последните десет години създава песни като „Ти” на Нина Николина, „Близо” на Рут, работи с най-изявените поп и рок артисти, сред които групите D2, ТЕ, Графа, Мария Илиева, а в последно време има и свой музикален проект, групата RUBIKUB.

Гери Турийска е автор на две книги – стихосбирката „Слон, мухи и разни работи”, която излиза през 2007г. и „Приказка за вечността”, издадена от Сиела през 2010г. Третата книга на Гери Турийска ще бъде издадена в началото на 2013г. и ще представи нейни новели и разкази.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.