Следва

„Каквото дойде” на Уди Алън по БНТ1

FOX избра за свое лице очарователната Джули Лепоева

FOX се довери на младата и енергична Джули, нейната заразителна усмивка и елегантно чувство за хумор, на модерната й визия и разкрепостеност, на страстта й да създава...

People of art преди 11 години

Джули Лепоева ще се появява в ефира на FOX всяка събота вечер в 21:40 с информация за най-интересното от света на FOX.

Първото 15-минутно издание на “Светът на FOX” вече стартира на 10 ноември. Джули ще споделя със зрителите ексклузивни материали, трейлъри и актуална информация от големите продукционни студия за премиерните заглавия в програмата на каналите на FOX у нас – FOX, FOX Life, FOX Crime, 24 KITCHEN и National Geographic Channel.

Млада и енергична, Джули е ново лице за екрана. FOX се довери на нейната заразителна усмивка и елегантно чувство за хумор, на модерната й визия и разкрепостеност, на страстта й да създава. Професионално ориентирана към дизайна и визуалните изкуства, Джули приема да бъде лице на телевизионен канал като интригуващо предизвикателство.

"Светът на FOX" e шанс, нещо ново и различно, възможност да работя по проект, който няма аналог на медийния пазар в България и с екип, който ме кара да се чувствам сигурна в това, което правя, въпреки липсата на опит“, споделя чаровната водеща.

Вижте модерното студио на "Светът на FOX" и лъчезарната водеща:
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра