Следва

Българските блогъри за ViewSofia: Art and History by Ивелина Сакалийска

Какво ще носят тази есен известните - стилистът Августина Маркова-Тути

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели...

All fashion преди 11 години

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели от лятото в есента или какво никога не им е достатъчно, споделят в кратки, но завладяващи редове някои от най-известните медийни лица.

Шестият гост в тази поредицата, публикувана всяка седмица на страниците на ViewSofia, е Августина Маркова-Тути - един от най-известните родни стилисти, чиято работа сме гледали по кориците на Grazia, в тв шоуто "Модерно", освен това Тути е и стилист на много от клиповете на поп-фолк певиците Анелия и Преслава. 

Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм… Бих избрала да оставя черен кожен панталон, копринена риза, обувки с връзки Оксфорд, защото така ще се чувствам удобно и модерна. Панталоните и ниските обувки преобладават в личният ми гардероб, те ми дават свобода на движение в забързаното ми ежедневие. От друга страна кожата е една от най предпочитаните материи за този сезон.

От лятото в есента пренесох само…Кецовете си.

Обувките, които ще са ми достатъчни за този сезон… Обувките са от нещата, за които винаги ще има място в гардероба ми. Никога не са ми достатъчни.

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон, са… Черно/бяло в комбинация с много ярки цветове като оранжево, червено, жълто, синьо и т.н.

Това, което нямам търпение да си купя вече…, са едни щури обувки с отсечен ток от колекцията на Margiela за H&M.

Последната ми онлайн покупка... няколко гумени гривни имитиращи бодлива тел.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си и все още нося е... черно кожено яке, което имам от 3 години.

Пазарувам в течение на сезона заради непрекъснатото разнообразие от стоки, които предизвикват интереса ми. А и естеството на работата ми е такова, че всеки ден съм подложена на изкушения.

Тази есен със сигурност не бих носила... кожено палто с дълъг косъм и дрехи с висока талия, защото не са подходящи за моя тип фигура.

Синя спирала и червило вамп не присъстват в несесера ми с гримове, но бих си сложила за Halloween.

Реших да запазя дължината на косата си, защото така се чувствам по женствена, същевременно дължината ми позволява да съм с омбре ефект.

Виж още: 
Какво ще носят тази есен известните: Ива Екимова
Какво ще носят тази есен известните: Николета Лозанова
Какво ще носят тази есен известните: Жени Калканджиева
Какво ще носят тази есен известните: Антония Петрова
Какво ще носят тази есен известните: ТВ водещата Мария Андонова
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 24 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.