Българските блогъри за ViewSofia: Art and History by Ивелина Сакалийска

Най-артистичният в модно отношение проект у нас с участието на българските блогъри е в ноемврийска еуфория от...

Най-артистичният в модно отношение проект у нас с участието на българските блогъри е в ноемврийска еуфория от едно специално събитие, което именно днес ще се случи в България и по целия свят - официалното пристигане на удивителната колекция от колаборацията на френската модна къща Maison Martin Margiela и шведския лейбъл H&M в магазините на марката.

В чест на това сътрудничество българският блогър Ивелина Сакалийска, прави великолепен стайлинг от няколко ключови за това модно обединение неща. Ивелина, повечето познават като Ива от FriChic, която не спира да вдъхновява от страниците на блога си с изключителните си аутфити почти всекидневно.

За концепцията на тази сесия Ива казва: Когато дизайнът надбяга бързата мода, се създава нещо непреходно. Дрехите, надживели тенденциите, се превръщат в изкуство.

А какво се получва, когато към великолепно произведение на модния дизайн добавим и една умела интерпретация за това как да го носим? Ето това:

На снимката горе: пухено палто, кожен клин, чанта-плик, боти и часовник без лице - Maison Martin Margiela with H&M (в Сердика Център от 15ти Ноември); гривна - Calvin Klein (Сердика Център)
Рокля, колие, кожено яке и обувки - Maison Martin Margiela with H&M (в Сердика Център от 15ти Ноември)
Риза и дънки - Maison Martin Margiela with H&M (в Сердика Център от 15ти Ноември); чанта - Calvin Klein (Сердика Център); гривна - Mango (Сердика Център); обувки - Zara (архив на стилиста)


Обемен пуловер - Maison Martin Margiela with H&M (в Сердика Център от 15ти Ноември), кецове - Converse (Сердика Център)Кожено яке, боти и уголемена гривна - Maison Martin Margiela with H&M (в Сердика Център от 15ти Ноември); гривна - Mango (Сердика Център); поло - магазин Weekend (Сердика Център); клин - BSB (Сердика Център); шапка - Calvin Klein (Сердика Център)

Фотография: Делчо Димов за ViewSofia

Стайлинг: Ивелина/FriChic
Модел: Анита@Ivet Fashion
Коса: Юлия за салон Stephan Center
Грим: Петрана Пърчева за Yves Rocher

Благодарим за любезното съдействие на хотел Arena di Serdica.

Официален партньор за осъществяване на поредицата:


 

Още: 
РО(К)ЛИТЕ на пролетта! by Мария Люцканова
СЪБЛАЗНЯВАНЕ by Ивайло Серафимов
Българските блогъри за ViewSofia: SUMMER RELAX by Мира Гюлева
Българските блогъри за ViewSofia: ACTION!

Коментари: 10

K
Karolina (2012/11/17 / 13:21)
Фен съм на Ива :) Стайлингът ми харесва. Моделът е много зле, никой вече не цупи устни така - тъпо е. Би ми било интересно да видя и проекти на други блогъри.
Елена (2012/11/16 / 12:59)
Моделът е много млад и неопитен, но сесията ме кефи.
S
say hi to eva (2012/11/16 / 11:01)
пуловерът с кецовете и якето с тази шапка са страхотни комбинации, за другото не мога да съдя, защото са дрехи от колекцията + дрехи от колекцията, а там комбинирането винаги е (по-) лесно :)
M
merd (2012/11/15 / 21:19)
Съчетанието на дрехите и идеята да се снима в руините е страхотна, но модела е ужасен с тази каменна физиономия. Един труп би изглеждал може би по-добре.
K
Kalista (2012/11/15 / 16:58)
* и съм очарована (натиснах ентър без да искам)
K
Kalista (2012/11/15 / 16:57)
Чудесно е, че е показано нагледно как въпросната колекция е сравнително носима. Разгледах блога на Ива и съм оМисля обаче, че гримьорът не е за хвалене...
V
Vintage queen (2012/11/15 / 16:31)
Харесва ми, има линия и настроение, браво.
V
Vanko3 (2012/11/15 / 13:00)
И на мен ми харесва!
S
SYE (2012/11/15 / 12:51)
Браво! Харесва ми!:)
R
Realist (2012/11/15 / 11:01)
Ех, голяма реклама на H&M и MMM, на човек чак да му втръсне! Не стига, че нещата на МММ са копия на техни оригинални от стари колекции, какво толкова ги превъзнасяте, не знам...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.