Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19 - 25 ноември

Дизайн за вдъхновение - нещо старо, нещо назаем, нещо бяло и цветно, и красиво. Един апартамент в Стокхолм

Искаме бял под. И бели стени. И стара, изподраскана, стабилна дървена маса, и градински столове като от...

All About Life преди 11 години

Искаме бял под. И бели стени. И стара, изподраскана, стабилна дървена маса, и градински столове като от ресторантите от едно време. И голям ожулен куфар, преживял поне една война. И кожен диван, ама истински - масивен, тежък и протъркан от приятелските сбирки и топлите любовни вечери. За да използваме фантазията си, и старото - спомените, да заживее с новото - очакванията, някак съвсем естествено, както е в живота.

Ако бяхме родени в някоя скандинавска страна, това чувство за любов между минало и настояще щеше да ни е вродено, но не сме. Обаче можем да черпим идеи за това колкото си искаме.

Апартаментът, който показваме днес в рубриката за дизайн, е отново в Стокхолм, а източникът на снимките е dailyimpulse.de. 

















More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.