Следва

Наследничката на Златките - Силвия Бахати!

Петъчна доза СЕКС: Любимците на сп. People и не само...

Списание "People" публикува списък с най-сексапилните мъже на 2012, като той бе оглавен от красавеца...

People of art преди 11 години

Списание "People" публикува списък с най-сексапилните мъже на годината, като той бе оглавен от красавеца Чанинг Тейтъм. Така чаровният американец освен с актьорската си игра в "Професия: Стритизьор" със сигурност завинаги ще бъде запомнен и като въплъщение на женското желание за 2012 година.

Според думите на 32-годишният Чанинг, той бил изненадан да научи за този успех и не очаквал, че може да е начело на елитната листа на секси красавци, сред които миналогодишният победител Брадли Купър, Райън Рейнолдс и двукратните победители Брад Пит и Джордж Клуни.

Да си признаем ние го харесваме, но знаем, че изборът на списанието едва ли удоволетворява всички, защото вкусове и предпочитания всякакви и затова решихме, ей така петъчно, да се подсилим взаимно с цяла дузина великолепни мъже, които също попадат в списъка на най-желаните.

Без тази ударна доза СЕКС просто няма как да започне уикендът ни, а гледайки снимките си мислим, че този явно ще е много, много горещ. Тъкмо навреме, за да се подготвим за захлаждащото се време.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра