Петъчна доза СЕКС: Любимците на сп. People и не само...

Списание "People" публикува списък с най-сексапилните мъже на 2012, като той бе оглавен от красавеца...

Списание "People" публикува списък с най-сексапилните мъже на годината, като той бе оглавен от красавеца Чанинг Тейтъм. Така чаровният американец освен с актьорската си игра в "Професия: Стритизьор" със сигурност завинаги ще бъде запомнен и като въплъщение на женското желание за 2012 година.

Според думите на 32-годишният Чанинг, той бил изненадан да научи за този успех и не очаквал, че може да е начело на елитната листа на секси красавци, сред които миналогодишният победител Брадли Купър, Райън Рейнолдс и двукратните победители Брад Пит и Джордж Клуни.

Да си признаем ние го харесваме, но знаем, че изборът на списанието едва ли удоволетворява всички, защото вкусове и предпочитания всякакви и затова решихме, ей така петъчно, да се подсилим взаимно с цяла дузина великолепни мъже, които също попадат в списъка на най-желаните.

Без тази ударна доза СЕКС просто няма как да започне уикендът ни, а гледайки снимките си мислим, че този явно ще е много, много горещ. Тъкмо навреме, за да се подготвим за захлаждащото се време.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia