Следва

Пиле с кестени – и започва да ухае на Коледа

Седмичен ХОРОСКОП - 19 - 25 ноември

Великолепната и талантлива актриса Скарлет Йохансон е родена именно в периода 19 - 25 ноември - на 22-ри

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Недостиг на енергия и изобилие от желания. Не забравяй, че няма да ти стигнат силите за всичко, не се захващай с много неща наведнъж! Първо трябва да завършиш започнатото. Не пренасищай живота си с приключения, не се опитвай да бъдеш в епицентъра на събитията – възможни са скандали заради дреболии. Намираш се в предстартова позиция, така че не губи напразно енергията си и си пази силите за по натам.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не обръщай внимание на дреболиите, гледай по-отгоре на нещата, игнорирай дребните несгоди.... Не е време за егоизм, не мисли за кариера, учи се да се жертваш заради приятелите си, тъй като сегашният период може да ги превърне от приятели в тайни врагове, особено по време на работа или при постигане на желаното. Така че внимателно действай, обсъждай, никой не "настъпвай", не използвай хората като средство за постигане на собствените си цели. Сега е желателно да правиш проекти и малко да "разведриш обстановката" за тяхното изпълнение. Като цяло, това е тайнствено време, когато, вървейки с малки стъпки, бавно и постепенно може да постигнеш повече.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През следващите дни ще бъдеш пълен с енергия и оптимизъм, ще успееш да си наложиш подходящ режим на хранене, може да се отървеш и от някой лош навик, или дори няколко. На прав път си, звездите те одобряват и подкрепят. Може да си сигурен, че ще получиш нещо хубаво от Вселената, най-важното – продължавай в същия дух и нещо задължително ще се подобри.

РАК 22.06 – 23.07

Много активна седмица, богата на нови начинания, нови идеи и чувства с бъдещи последици. Ще те навестяват много прекрасни мисли и силни чувства, благоприятни не само за развитието на отношенията, но също така и за творчество. Тази седмица може да измислиш, или дори да създадеш нещо ново, нещо красиво. На първо място седмицата е благоприятна за креативните личности, но за да сътвориш нещо не е задължително да бъдеш художник или изобретател. Иновации може да внесеш и във всекидневния си живот.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Няма да страдаш от недостиг на сили и енергия - по-скоро, обратното и може лесно да избухнеш. Най-лошият вариант е да разпалиш огън от емоции. Старай се да се движиш повече, заеми се с физически труд, разхождай се, пренебрегвай асансьорите, може да разместиш мебелите у дома или да направиш ремонт. Със спорта, трябва да внимаваш - нищо екстремно, тренирай под наблюдението на инструктор. Тази седмица трябва да бъдеш много внимателен – случайно отронена дума може да се възприеме погрешно и да обиди колеги, особено тези, които са злопаметни. Да те извадят от равновесие сега е много лесно, но да поправиш разклатени отношения - няма да е лесно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Да се чувстваш неоспорим авторитет по въпросите на модата и красотата е разбира се приятно за самолюбието. В близките дни ще имаш прекрасна възможност да се убедиш в това. Имай предвид, че ако започнеш да губиш цялото си време, затова да помагаш на околните да подбират дрехите, аксесоарите или парфюма си, няма да успееш да се погрижиш за себе си. Така че постарай се да не се увличаш твърде в ролята на моден гуру – по-добре се запиши за няколко масажа. Масажът ще отнеме натрупания стрес и ще те накара да се почувстваш тонизиран. Личният живот ще ти доставя само удоволствия. Отношенията с любимия човек ще бъдат рядко мили и непринудени.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В близките дни не позволявай на никой да взима решения вместо теб! А желаещи ще има достатъчно! Започвайки с тези, които загрижено ти казват – „не е ли време да се подстрижеш.”.. и завършвайки с – „тази риза съвсем не ти отива, не я обличай повече”. Просто си запуши ушите за седмица и не позволявай на никой да ти разваля настроението. Обличай се и ходи така както ти харесва на теб – само тогава във всяка ситуация ще се чувстваш комфортно.

Отношенията с партньора може да претърпят промяна – както към подобрение, така и в обратната посока. Изхождай изключително от собствените си интереси. В петък смело настоявай на своето – ще си достатъчно убедителен и ще те разберат.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ще водиш борба със своите спомени – тази седмица те могат да те върнат назад не само духовно, но и в материален план. Психолозите отдавна са доказали, че всичките ни проблеми са продиктувани от детските преживявания и страхове. Възможно е нещо отдавна преживяно (или преди година-две) да изплува в този период. Необходимо е да промениш себе си и отношението към околните – променяйки себе си, променяш света около себе си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Позитивен поглед на света – залог за успех в близките седем дни. Приповдигнато настроение, искрена усмивка и готовност да помогнеш на околните не само със съвет, моментално ще те направят център на всяка компания.
През есента кожата изсъхва повече и губи своята свежест и сияйност. Погрижи се за кожата си и всичко ще е наред. Домашните маски много често са по-ефективни от скъпите козметични средства. Така ще я снабдиш с витамини и други хранителни и овлажняващи компоненти, а с тяхната помощ резултатът ще е забележителен.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В началото на седмицата може да придобиеш тъмни кръгове под очите. За да се избавиш колкото се може по-бързо от тях, постарай се на първо време да се наспиш. Системно прави стимулиращи маски или компреси от лайка, розмарин, синчец. И непременно всеки ден използвай крем или гел за кожата около очите. А за да увеличиш ефекта, не употребявай никакъв алкохол през тази седмицата. Награда за търпението ти ще бъде цветущ вид и сияен поглед.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Време е да си припомниш, че стил това е не само модна дреха и актуални аксесоари, но и маниер на поведение. Ако ти се струва, че нечие облекло заслужава жестока критика – по-добре е да премълчиш. Прояви търпение към чуждите грешки, иначе рискуваш да се покажеш в лоша светлина и тогава не биха ти помогнали нито актуално облекло, нито поразителни аксесоари, нито скъп парфюм. Седмицата не е подходяща за критични забележки и саркастични подмятания!

РИБИ 20.02 – 20.03

Прекрасно творческо състояние на ума. Тази седмица е добра за хора, които са свикнали да работят, мислят и реализират своите идеи самостоятелно. Подходяща е за реализация на индивидуални проекти, частни поръчки и ръчна работа: плетене, шиене, градинарството... За осъществяване на по-големи планове - изчакай до следващата седмица. Намери за себе си сферата, в която да приложиш своята творческа енергия!
 



Великолепната и талантлива актриса Скарлет Йохансон е родена именно в периода 19 - 25 ноември - на 22-ри, през 1984-та година, в семейството на датски архитект и американска еврейка. 
Сбъдната й мечта да стане актриса й носи номинация за Златен глобус в прекрасната режисьорска работа на София Копола "Изгубени в превода".
Любимка е и на големия режисьор Уди Алън, като блестящо се справя в неговите "Мач Пойнт" и "Вики Кристина Барселона"
 

More Astro