Следва

Jazz Boudoir

Наследничката на Златките - Силвия Бахати!

Блондинката грабна титлата "Мис Плеймейт 2012", след като успя да се пребори с 12 амбициозни гърли...

 

People of art преди 11 години

Силвия Димитрова - Бахати грабна титлата "Мис Плеймейт 2012", след като успя да се пребори с 12 амбициозни гърли в битката за короната. Нейни подгласнички станаха 25-годишната столичанка Гентиана Халити и 19-годишната Мелиса Александрова от Видин.

Силвия е студентка по психология във великотърновския университет, работи като професионален модел, а от три години танцува в еротичното шоу "The Secret Garden" на Биляна Йотовска. Преди време блондинката бе набедена, че има връзка с актьора Мариян Вълев. Отношенията им обаче се свеждат до общото им участие в реклама за алкохол, увери самата тя.



Пресяването на челната тройка зависеше 70% от читателите на "Плейбой" и 30% - от журито. В него бяха д-р Ангел Енчев, миналогодишната плеймейтка Меги Колева с кавалера си Петко Димитров, бизнесменът Франческо Буути и Александрос Папунидис.


Сред гостите бяха забелязани още Денис Ризов в компанията на американската си приятелка Кристъл Ролинс и, разбира се, Христо Сираков.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра