Следва

Кампанията „Спри, детето запази!” призовава: Бъдете толерантни на пътя!

Jazz Boudoir

Клуб Black Label ще се превърне в сцена на една красива...

Music преди 11 години

На 22 ноември Вера Шандел ще покани всички присъстващи в клуб Black Label да надникнат в най-интимната територия на една жена – нейният будоар. Чрез музиката, която е избрала за предстоящото шоу, Вера ще разкаже историята на една дама и развитието на нейната емоционалност, която минава през двете крайности – от потисната и подчинена на мъжа в началото, през свръхеманципираната и разкрепостена героиня, играеща ролята на по-силна половинка, до хармоничната жена, която знае истинската стойност на нещата, радва се на живота, преодолява препятствия с лекота и е открила голямата си любов.

Музикален партньор в красивия спектакъл на Вера ще бъде Ангел Заберски. Специален гост на предстоящия концерт следващия четвъртък ще е контрабасистът Борис Маслев. И тъй като това ще е музикалната история на една жена, в джаз будоара на Вера ще има по-голямо дамско присъствие. Ефектни танцьорки, облечени в мъжки костюми ще станат част от историята, която Вера ще разкаже с изпълненията си.

Освен запазения знак на Вера Шандел – френските шансони, в програмата на предстоящия концерт ще бъдат включени и известни американски джаз стандарти, изпълнени по нов начин. „Sentimental Journey“, “My way” в оригиналния вариант на Claude Francois, както и нецензурираната версия на „Do it again“ ще правят компания на незабравимите композиции на Едит Пиаф, Жо Дасен и Далида.

Шоуто, което предлага Вера, е луксозно, но много близко до публиката, тъй като през цялото време тя комуникира с присъстващите. И всеки път подготвя за тях специална изненада. На 22 ноември, докато тече изпълнението й на емблематичната „Parole, parole“, в чийто текст се пее – „…карамел, бонбони или шоколад, можеш да ги подариш на някоя друга, милите думи лягат върху устата ми, но не и на сърцето…“, всички гости ще получат от уникалните ръчно направени бонбони от „100 грама сладки“.

Jazz Boudoir е с начален час 23:00. Билетите за спектакъла са на цена от 30 лв. и могат да се купят на място, в деня на събитието.

 

More from View Sofia

More Music