Следва

Първото приложение на Prada за IPad

Aмериканските музикални награди 2012: Триумфът на Бийбър и роклите на останалите

null

преди 11 години

След като MTV раздадоха Европейските си музикални награди преди седмица, тази нощ в Лос Анджелис се проведоха и 40-те годишни "Американски музикални награди" ("AMA").

След лекото разочарование от статуетките раздадени на първите, феновете очакваха друго развитие на нещата на вторите, но такова не се случи. Триумфиралите снощи имена не се отличаваха, а почти празните ръце на любимките Ники Минаж и Риана и успеха на тийн идола Джъстин Бийбър дойдоха в повече на всички.

Той беше най-големият победител на нощта, прибирайки най-важната награда – за артист на годината, както и тeзи за най-добър поп албум и най-добър поп изпълнител.

Най-добра поп изпълнителка стана Кейти Пери, а група – Maroon 5. Тейлър Суифт пък грабна статуетката за най-добра кънтри певица, а Ъшър и Бионсе за най-добри R`n`B изпълнители. При рок бандите триумфираха Linkin Park, а сред електронните продуценти Дейвид Гета успя да пребори Калвин Харис и Скрилекс.

Риана остана почти с пръст в уста, след като спечели единствено за най-добър R`n`B албум, a Ники Минаж завоюва две статуетки в категориите за рап/хип-хоп.



За четвърти път се състоя и онлайн шоуто на червения килим преди церемонията “Coca-Cola Red Carpet LIVE! @ The 2012 AMAs”, което се предаваше онлайн директно по целия свят. Ние не пропуснахме да видим кой с какво се беше облякъл, така че виж и ти какви рокли облякоха звездите за събитието. Коя ти харесва най-много?


 

 

More from View Sofia

More