Следва

BEEFEATER с две престижни награди

Перфектен дизайн, перфектно еспресо

Ние сме ценители – на красивите форми и на перфектната ... 

All About Life преди 11 години

Ние сме ценители – на красивите форми и на перфектната визия. Разбира се – и на перфектния вкус – особено когато се отнася до горещото ароматно еспресо. Тогава няма как да не заговорим за италианската култура на правене на кафе, ритуала на приготвянето му и онзи пухкав лешников каймак, който така перфектно се съчетава с тъмнокафевият цвят на кафе напитката... И в този случай няма как да не споменем автоматите от серията Xelsis на Philips Saeco.

С елегантния си и изчистен дизайн от студена огледална стомана кафе автоматът приготвя божествено еспресо – същото като в любимото ни италианско кафене. И няма как да не е така –Saeco са посветени на изкуството на правене на кафе от повече от четвърт век. Като истински италиански бариста те знаят, че перфектното еспресо се прави от кафе на цели зърна.

Затова и предлагат решение за това в домашни условия с кафе автоматите Philips Saeco. Най-впечатляващият от тях от серията Xelsis запаметява до 6 различни потребителски профила. Всеки един от тях се активира чрез разпознаване на пръстов отпечатък и помни до 9 различни кафе напитки. Така елегантната машина приготвя автоматично любимия еспресо специалитет на всяка от нас – и то точно така, както го обичаме.

Чувстваме се изкушени. И сме убедени, че кафе автоматите Philips Saeco приготвят перфектното еспресо – все пак, през 2011 г. получават сертификат от Centro Studi Assaggiatori (Италиански дегустатори) за „Перфектно еспресо и капучино” за шест от моделите автоматични машини за домашна употреба.

Успяхме ли да изкушим и вас? Ако да, приканваме ви да се уверите сами в думите ни, като се докоснете до магията на италианската традиция в правене на еспресо.

От 31 октомври ви очакват специални предложения от Philips в магазините за потребителска електроника в страната.

Научете повече за това на philips.bg.

 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.