Следва

Перфектните зимни пантофи

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Забелязваме, че от Галиано в Galliano не е останало нищо друго, освен името, и това безкрайно много ни харесва...

All fashion преди 11 години

БезСтрашният Евън Питърс за ноемврийския Flaunt

Смразяваща и мрачна фотосесия с участието на актьора Еван Питърс пълни страниците на ноемврийския брой на списание Flaunt и ужасно, в буквалния смисъл на тази дума, много ни харесва с провокацията и заиграването с най-големите човешки страхoве - плъховете и самотата.

Звездата от " Зловеща семейна история" е сниман в семпъл декор, но пък със замисъл, достоен за филм на Хичкок, в черно-бели кадри, в които има толкова много художественост, колкото би могло да има в класното европейско кино.

Възхитителното самообладание на Еван пред кошмара на всеки човек, невероятният артистизъм от негова страна и от страна на стилистите, историята, пълна с адски много смисъл, от която се усеща някаква безнадеждна самотност на героя - всичко, всичко е просто прекрасно! 

Виж всички кадри тук>>

Луси Лиу в More Magazine





Едно друго звездно участие отрадна вниманието ни през изминалата седмица - това на актрисата Луси Лиу в списание More, заради елегантното присъствие на азиатското миньонче и великолепното й излъчване на рядко красиво китайско цвете от тези кадри.

Луси, която се прочу с ролята си в “Ангелите на Чарли”, в момента е много актуална с един друг свой образ, този на д-р Уотсън в сериала „Елементарно” - нов проект за Шерлок Холмс. В продукцията на Майкъл Кусет бившият консултант на Скотланд Ярд трябва да напусне Англия, за да реши проблема си с наркотичната зависимост. След като минава курс на лечение в рехабилитационен център в Ню Йорк, Холмс остава да живее в Бруклин заедно с бившия хирург Джоан Уотсън и заедно консултират нюйоркската полиция. Звучи интересно, макар и образът на Холмс и Уотсън да стана твърде популярен през последните две години.



Не знаем как се справя в ролята на женския Уотсън, защото не сме имали удоволствието да гледаме сериала, но във фотосесията за More, озаглавена „Новият век на елегантността", актрисата стои превъзходно, стилизирана красиво от Джони Лихтенщайн в рокли на Michael Kors, Zac Posen и Roberto Сavalli. И точно както са озаглавили идеята си от списанието, Луси е елегантна по един нов, много женствен, но не и изтъркан начин.

Снимките пък са на Емре Гувен.

Виж ги всички тук>>


Рекламната кампания на Galliano есен-зима 2013



Забелязваме, че от Галиано в Galliano не е останало нищо друго, освен името, и това безкрайно много ни харесва. Защото концепцията на новия творчески директор Бил Гейтън, за разлика от тази на бившия дизайнер на Dior Джон Галиано и основател на лейбъла, носещ неговото име, е доста по-изчистена и с ясен таргет - това са млади и модерни хора, които искат в младостта си да изглеждат елегантно. Моделите от колекция есен-зима 2012/13 са перфектно изпълнени откъм силует, кройки и цветове.

На рекламните фотоси пък, заснети в модерно студио, оставено по голи неравни стени и стари, плюс нови мебели (представяме си го някъде в Ню Йорк, Берлин или Париж) позират моделите Ти Огункоя и Мод Велцен, а кадрите са дело на фотографа Себастиян Ким.

Освен контрастиращия чудесно на цветната колекцията индустриален фон, харесваме и професионализма, с който двамата - Ти и Мод, чернокожият и порцелановата блондинка, разиграват взаимоотношенията в една млада модерна и космополитна двойка.

Виж всички кадри тук>>

Прада изработи приложение за Ipad









Модната къща пусна свое собствено приложение за IPad, чийто автор е холивудският художник сценограф, монтажист и сценарист - Джеймс Лим, работил по филма на Джеймс Камерън "Аватар”.

Приложението, наречено "Il Palazzo", може да се закупи от ITunes, a самата му цел е да разходи цялото войнство почитатели на италианската луксозна къща из "двореца" й - централата на Prada, с възможност за разглеждане на всички капсулни колекции, поетапно - първи във виртуалната галерия са изложени очилата от линията Prada Portrait, а през декември се очаква и колекцията бижута Bloom.

Още една прекрасна възможност да се докоснеш, макар и само визуално, до голямата страст, наречена мода. Затова обичаме века на технологиите! 

Грейс Кодингтън на корицата на I-D



Тя, креативната сила на Vogue, магьосницата на модния стайлинг, великолепната Грейс Кодингтън, отговорна за цялата визия на списанието, наричано библия на модата, от корица до корица, харизматична, с очарователната си стопляща сърцата усмивка, с червената си коса и с цялото си достолепие на жена творец е на корицата на зимния брой на списание I-D в култовото синьо палто Celine и излъчва спокойствие, увереност и безпогршен усет за красивото.

И това е напълно достатъчно, за да определем корицата за абсолютно прекрасна!

 

More All fashion