Следва

Who are they?

Who is she: 10 любими факта за Камерън Диас

Тя е актрисата с едни от най-дългите и атлетични крака, има една от най-чаровните усмивки и е отговор на вчерашния ни въпрос...

Други преди 11 години

Камерън Диас е актрисата с едни от най-дългите и атлетични крака, има една от най-чаровните усмивки и е отговор на вчерашния ни въпрос Who is she?.

Родена в Сан Диего, Калифорния тя е със смесен кубински (от страна на баща си) и английско- немски (от страна на майка си) произход, на което сигурно дължи до някъде своя чар, който от малка още я прави забелязвана навсякъде.

1.
 На 16-годишна възраст работи като модел. Снима се в реклами и клипове за марките на Келвин Клайн, Кока-кола, Levi's и други.

2. През 1994 година получава първата си ангажимент в киното в хитовата комедия "Маската", където главната роля се изпълнява от комика Джим Кери.

3. Камерън Диас се среща с актьора Мат Дилан от 1996 до 1998 година.

4. През 1999 започва да излиза с Джаред Лето.

5. В началото на 2001 г. Камерън Диас записва гласа на принцеса Фиона в анимирания хит "Шрек", който се озвучава и от Майк Майерс и Еди Мърфи.

6. След този филм следват няколко продукции, които я правят известна, като "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Ах, тази Мери", "Ангелите на Чарли", "Ванила Скай" и "Ваканцията".

7. С днешна дата 40-годишната актриса, която печели по около 20 милиона долара на филм, твърди, че е здраво стъпила на земята въпреки богатството си и признава, че дори сама си чисти тоалетната.

8. 
Актрисата с пронизващ поглед скоро ще издаде книга за здравословния начин на живот и правилните хранителни навици.

9. Камерън е любителка на екстремните спортове и поддържа изящните си бедра с карането на сърф, сноуборд, бягане и практикуването на йога.

10. В интервю за списание Esquirе тя разкрива, че изобщо не вижда място за деца в цялостния си план за живота.


More Други