Следва

Double Trouble - Дълги обеци

Този ясен обект на желанието - пролетният каталог на Nicholas Kirkwood

За английския топ-дизайнер на обувки знаем, че творенията му са повече от смели, супер атрактивни, скъпи, предпочитани от... 

All fashion преди 11 години

За английския топ-дизайнер на обувки знаем, че творенията му са повече от смели, супер атрактивни, скъпи, предпочитани от всички с вкус към първокласния дизайн. В последните часове се появиха кадри от пролетно-летния каталог на марката за 2013 година.

Изобилие от цвят, риск, удобство и лукс в 56 модела, които избрахме да покажем тук. Моделите на следващия сезон са богати на прорези, принтове, кантове, панделки, каишки и невероятни токове и платформи.

Колекцията е толкова пищна и богата, че всеки вкус открива по нещичко за себе си. Ние предпочитаме пантофките с нисък ток в стил Джаки Кенеди, високите платформи в метал и тържествените ултра високи сандали от черен велур с тънък като игла ток от злато.

Nicholas Kirkwood е име-мантра, напълно завзело ушите и душите ни. Как да не се поддадеш на тази смелост, обобщена като красота.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.