Следва

Награда #5: 4 лака Micro Cell в есенни цветове

Editors' choice: Моят фотоапарат CANON

Най-важно за запазване на спомените са доказателства. И толкова по-ясни са, колкото по-качествен и чист е ...

All About Life преди 11 години

Празници идват. И най-важно за запазване на спомените са доказателства. И толкова по-ясни са, колкото по-качествен и чист е имиджът. ViewSofia направи своето изследване, за да избере най-подходящия за всеки фотоапарат Canon.

Гергана


Дивата природата и екстремните спортове ме зоват с всички сили и моят най- добър съдружник е Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM.Светът на професионалната фотография ме поглъща с всички сили и аз безмилостно се влюбвам в качествата на този обектив.

Бързият и безшумен фокус ме заинтигува и бързо се транспортирам в дива гора, гонеща красив елен с апарат в ръка. Никоя водна животинка няма да се изплъзне, тъй като обективът е устойчив на вода, а големият отвор на диафрагмата f/2,8 ми позволява да заснемам всичко при ниска осветеност.

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM е най-популярен сред професионалните фотографи, част, от които е постижимо да бъда и аз. Много съм въодушевена и мотивирана и най- добрата ми снимка е само въпрос на време.

Антония

Намерих апарат, който е толкова мой, толкова истински и толкова достижим. Харесах Canon EOS 1100D, защото притежава всичко, от което имам нужда.

Като непрофесионалист в света на фотографията, аз искам качествена снимка и благодарение на 12,2 мегапикселовия CMOS сензор това е лесно постижимо. Висококачественият EOS е достатъчно добър за да бъде част от моите приключения заснемайки невероятно HD видео.



Canon EOS 1100D е мой съдружник и приятел, който не ме изоставя в труден момент и прави страхотни снимки при слаба светлина. Той ми доставя наслада и забавление и тежи само 495 g, с което печели място в дамската ми чанта. Компактен, на достъпна цена и съвършен, това е той.

Зорница

За мен акцентите са много важни и играта с обектите на една снимка искрено ме забавляват и винаги се наслаждавам на възможностите да пренасочвам погледа към даден образ.

Ето защо изборът ми на Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM е разбираем, тъй като неговата кръгла диафрагма със 7 елемента позволява да се постигне красив ефект на разфокусиране на фона и е идеален за акцентиране.

Обективът притежава новия дизайн от Canon с текстурно покритие за висококачествен външен вид и стил, което го прави мой абсолютен фаворит.



Харесва ми да снимам движещи се обекти, а EF-S 15-85mm f/3,5-5.6 IS USM е оборудван със стабилизатор на образа и го превръща в идеален за снимане без статив.

Ярослава

Canon EF 85mm f/1.8 USM е най- добрият избор за мен, по обясними причини- аз съм практична и предпочитам лесна преносимост.

Все пак отличното изображение не е за подценяване и от Canon са се погрижили.



Предната част на обектива не се върти по време на фокусиране, което не предразполага специалните филтърни ефекти да се развалят. Това е мечтаният продукт за доставяне на красива радост. Лесно и много удобно за употреба. 

Виж тук>>>




More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.