Следва

Башар Рахал е новият Генерал

"Невероятните приключения на Унки Марлюнки" - книга за татковци

Романът разказва за приключенията на едно дете и баща му в един красив, романтичен и не... 

Books преди 11 години

Романът разказва за приключенията на едно дете и баща му в един красив, романтичен и не чак толкова измислен свят и ни припомня изконните ценности, заради които си струва да живеем.

Това е един от малкото детско-юношески романи, излизали на българския пазар в последните няколко години и точно затова авторът се е постарал да го превърне в атрактивно приключение за читателите, като придружава книгата с невероятни илюстрации, саундтрак и специално създаден сайт, където най-запалените могат да играят забавни музикални, писателски и художнически игри с награди. Там могат да се видят и видеоклиповете на песните към книгата.

Песните към българския роман за малки и големи са изпълнени лично от автора на книгата и са тематично свързани с книжката. Парчетата са изсвирени от група "Тролите", които не крият пристрастията си към великите детски песни от българските филми от близкото минало като "Войната на таралежите", "Неочаквана ваканция" и "Васко да Гама от село Рупча".

Музикантите се надяват новите песнички да добият популярност сред малки и големи, тъй като са изсвирени така, както се харесва на големите, но с нежността и настроението, което носят децата. 

Първата българска книга за татковци - "Невероятните приключения на Унки Марлюнки" от Иван Раденков 

 

 

More from View Sofia

More Books