Следва

Санди Ривера и Виктор Калдерон идват отново в София

Башар Рахал е новият Генерал

Турнирът се провежда всяка година на 19 ноември. Този път в надпреварата се включиха 44 играчи, разделени в 10 звездни отбора...

People of art преди 11 години

Актьорът Башар Рахал стана победител в тазгодишния eдинадесети Jim Beam Турнир по Генерал, който традиционно се провежда на 19-ти ноември.

С резултат от 143 точки актьорът грабна голямата награда - пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки.
Там те ще бъдат посрещнати лично от Фред Ноу - 7-мо поколение мастър дестилър и наследник на фамилията Бийм, който беше специален гост на събитието.



Второто място за пореден път в турнира остана за Киро Скалата, който загуби само с 9 точки от победителя, с резултат от 134 точки. 

С най-нисък резултат се класира Мойсей от “X- фактор”, призът за най-атрактивен играч отиде при миналогодишната “Мис България” Ваня Пенева, като най-шумна агитка бяха определени Денис и приятели, а талисман на турнира стана актрисата Албена Михова.



В надпреварата се включиха 10 звездни отбори, а състезателите бяха общо 44. Диана Любенова, Луиза Григорова, Марта Вачкова, Графа и Мария Ампова, Рут Колева, Лилана, Ваня Щерева, Мария Гроздева, Ваня Пенева и Били Хлапето бяха само част от известните личности, които показаха умения в играта.

В разгара на купона Графа, Били Хлапето, Lexus и Михаела Филева изненадаха гостите с компилация от най-големите си хитове. Водещи и поддръжници на доброто настроение бяха Димитър Павлов и Бианка Илич.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра