Следва

Пръв сред равни: Moschino Cheap&Chic pre-fall 2013

Да или Не - Риана по пижама?

Признаваме на Риана едно значимо модно постижение - едвам смогващи на трансформациите й, фоторепортерите...

All fashion преди 11 години

Признаваме на Риана едно значимо модно постижение - едвам смогващи на трансформациите й, фоторепортерите винаги се хвалят с интересен кадър, щом тя е насреща. Способността й да сменя сезони, цвят на косата, маникюр и гардероб само за едно денонощие я прави изключителна любимка на големите макйстори на дизайна и на журналистите, разбира се.

Поредната изненада ала Риана се оказа само преди два дни в често посещавания от певицата Лондон, където барбадоската имаше честта да запали коледните лампички на шопинг центъра Westfield Stratford City.

Облечена в произведение на Acne, колекция пролет-лято 2013, но от мъжката линия, което представлява изумителен сет от горна и долна част на райе, разположено по широчина при блузата и по дължина при панталона, наметнала върху него синьо палто от Raf Simons, добавила на всичко това червено червило и убийствено високи велурени островърху обувки - Риана е отното център на внимание.

Поздравяваме я за смелостта да носи скандинавската фантазия на Acne, която се асоциира със затворническа пижама, и сме 100 процента за риска, а вие?
 

Анкета

Хресваш ли поредния изключителен аутфит на Риана?

More All fashion