Следва

Прекрасна сесия в декемврийския брoй на списание Flare

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Брилянтна и празнична фотосесия откриваме в декемврийския брой на канадското списание Flare, в което модел е...

Hair преди 11 години

Пленяващата с грим Долорес Дол в декемврийския брой на Flare

Брилянтна и празнична фотосесия откриваме в декемврийския брой на канадското списание Flare, в което модел е Долорес Дол, а фотограф - Макс Абадиан.

Дол е окъпана в луксозните бижута на Chanel, напомнящи за необходимия блясъка в новогодишната нощ, но не в пръстените с масивни камъни сме влюбени ние, а в чудесно изпълнения тематичен грим - опушен, зверски секси, луксозен и дълбоко чувствен. Очите са в тъмните нюанси на зеленото, кафявото и червеното като маслина, малина и череша, а устните се асоциират с вино, кръв и страст.

Косата на Долорес в цвят на тъмен лешник е идеално оформена и чиста, точно каквато трябва да бъде в една специална празнична нощ.

Виж всички снимки от сесията тук>>

Най-плътната спирала - M ∙ A ∙ C   H A U T E & N A U G H T Y



В отговор на необходимостта от тежкия празничен блясък през месец декември идва новото творение на MAC - спиралата Haute & Naughty Too Black Lash, която е с интензивни нови пигменти за постигане на цвят по-черен дори от черното. Страхотният ефект гарантира най-плътните, най-тъмните и богато оцветени мигли на партито, а кадифената формула покрива всяко косъмче от основата до връхчето с копринена мекота, заради подхранващите съставки, предпазващи от изсъхване и втвърдяване.

Само прокарай четката през малкия отвор за фино подчертаване и разделяне или през големия , за да добавиш още обем и получаваш спирала, която си търсил цял живот.



H A U T E & N A U G H T Y T O O B L A C K L A S H е в магазините на MAC, цената e 41 лева.

Гуинет Полтроу е новото лице на Max Factor







Винаги, когато зад достъпна марка с богата история стои известно лице с перфектен имидж, считаме колаборацията за успешна, а целта на марката - напълно постигната. Както при Max Factor и актрисата Гуинет Полтроу, която е съвършеният женския образ - успешна в кариерата си носителка на Оскар, омъжена за рок звезда и секс символ, с две деца и една издадена готварска книга - доста убедително, нали!?

Освен това госпожа Крис Мартин е винаги чудесна, без да изневерява на русия цвят на косата си, на червения килим или на друго публично събитие, ухажват я десетки дизайнери, близка приятелка е на Стела Макартни и Том Форд - истинска звезда, в целия положителен смисъл на това определение.

Самата рекламна кампания с участието на Полтроу е в процес на изготвяне, в очакване да се появи скоро, специално и само за Европа, а снимките горе са част от мейкинга на цялoстната визия.

Нов продукт се бори с неравномерния тен около очите - Even Better Eyes Dark Circle Corrector



Като марка номер 1 в създаването на решения за борба с неравномерния тен на кожата, сред чиито постижения е най-известният Even Better Clinical Dark Spot Corrector, луксозната козметична компания Clinique представя нова формула, специално за тъмните петна в околоочната зона и тъмните кръгове под очите като действа моментално и, забележете, също и в течение на времето. След повече от 15 години научни изследвания Clinique представя на пазара навреме за началото на зимата Even Better Eyes Dark Circle Corrector, нежна формула, която има силата да изсветлява кожата в околочната зона – допълнение към линията, създадена от Clinique Laboratories.

Клинично доказано е, че Eyes Dark Circle Corrector видимо намалява тъмните кръгове с 30% за 12 седмици, благодарение на съдържащите се в него витамин C и корен от черница, a антивъзпалителни съставки като кофеин и екстракт от зелен чай помагат да се успокои дразненето, предизвикано от агресорите в околната среда.



Even Better Eyes Dark Circle Corrector е лек като текстура и не съдържа мазнини. Предназначен е да подготви кожата преди грим и е в за всички типове и тен. Използвайте два пъти дневно или нанасяйте, ако е необходимо, през целия ден. 

Търсете го в ексклузивните бутици ЕSTEE LAUDER-CLINIQUE на бул. “Витоша”67, в Mall Sofia, партер, в Сердика център, етаж 0, както и в магазините за селективна козметика в София и страната.

Новината за поредния съвършен продукт идва с една страхотна изненада за потребителите. За всеки закупен Even Better Eyes Dark Circle Corrector CLINIQUE ще подарява сет със серия продукти за грижа за кожата според конкретните нужди на съответния клиент.

Устните на Лив Тайлър, запечатани в лимитирана колекция на Givenchy



Точно така, защото Givenchy пусна нова колекция есен-зима 2012, наречена с прекрасното име Lively, която е в лимитирана серия, включваща пет абсолютно нови нюанса на червилото, любими и избрани от самата Лив Тайлър.



Актрисата, която е лице на ароматите на френската марка, всъщност се подписва под съвършено нови в палитрата на Givenchy цветове и под едно революционно черно червило. Черното в него обаче само изглежда черно, а всъщност е леко прозрачно и съвместим с всеки тен и цвят на кожата, когато се нанесе директно върху устните.

Чудесна колекция, а от всичките пет нюанса искаме и петте, съвършени, женствени и totally Lively.
 

More Hair