Следва

Who is she?

Who are they: 10 любими факта за любовта между Франк Синатра и Миа Фароу

Франк Синатра и Мия Фароу се срещат....

Други преди 11 години

Той е Франк Синатра- американски актьор и певец от италиански произход, а тя е Миа Фароу, актриса и певица, която пада в обятията на изключителния Човек глас. Това беше и днешната загадка, а ние подредихме нашите 10 любими факта за тяхната скандална любов.


1. Франк Синатра и Мия Фароу се срещат на премиерата на филма му “Експресът на Фон Райън”, когато той е на 48г, тя – на 19.

2. Франк е първият мъж в живота на Миа, която е много неопитна и плаха.

3. Синатра подарява на Миа мече коала за Коледа, направено от кристали, а на следващата - златна табакера, гравирана: “Моя Миа, с любов, Франки.” Той е много несигурен, че чарът му ще подейства на това крехко момиче и бясно харчи пари, много по-бързо, отколкото печели.

4. В навечерието на 50-ия му рожден ден двамата се скарват жестоко и Мия го замерва с тежък пепелник. Франк излиза бесен от дома им, но когато се връща я вижда с отрязана коса. За да заглади отношенията им, Синатра й подарява жълта спортна кола, която тя запазва дори след раздялата.

5. Най- добрите приятели на Синатра се отдръпват от Миа и категорично я отхвърлят, защото я мислят за манипулативна, въпреки годните й.

6. Когато бащата на Миа умира през 1963г, тя търси бащина утеха в лицето на Салвадор Дали, който иска да я рисува гола, но Синатра категорично забранява.

7. Женят се 2г. по- късно, когато Франк е на 51г, а Миа на 21. Тя е облечена с красива рокля в бяло с три четвърти ръкав. На сватба си, тя споделя пред приятелки, че церемонията изглежда по- скоро като осиновяване.

8. Мия открива актьори на нейната възраст и започва връзка с Лоурънс Харви, партньор в един от филмите й. Изпраща му птичка в златна клетка, която символизира живота й. В същото време, Синатра си бие инжекции с тестостерон, за да се представя на ниво в леглото и да запази отношенията им.

9. Бракът им е обречен на провал още от медения им месец в Лондон, където Миа експериментира с наркотици, а Франк пресушава бутилки с уиски. Синатра се допитва до писателката Шърли Маклейн, която отговаря: „Какво мога да мисля за някоя, която изглежда като 12-годишно момче?”.

10. Бракът им съществува само 2 години.

 

More Други