Следва

Четиво в четвъртък: Откъс от романа "Преходът" на Галя Радева-Рейни и Румен Дамянов

Да или Не: Скандалното ново видео на Тери Ричърдсън и Лейди Гага

По-малко на сладко изкушение и повече на нечистоплътно софт-кор видео...

Music преди 11 години

По-малко на сладко изкушение и повече на нечистоплътно софт-кор видео направено в някое мазе ни прилича новия трейлър към предстоящия сингъл "Cake Like Gaga" на Лейди Гага. 

Заснето от Тери Ричардсън, изтощителното 20 секундно промо ни показва Гага по бельо, легнала върху огромна площ от сметанова глазура и намазала с нея цялото си тяло, включително и обувките. Танцувайки перверзно под звуците на песента, тя продължава тура си в огромно луксозно джакузи, където именно свършва и пира на цялото й тяло... за сега.

Сигурни сме, че целта на все още най-провокативната световна звезда и скандалният Тери Ричардсън е била точно такава, каквато изглежда - да провокира и да буди недоумение, но все пак тийзъра отключва в нас и още нещо - мисълта, че Гага все по-често започна да прави компромиси със себе си, за да продължи да отговаря на очакванията на феновете и да успява да ни изненадва.

А сега тя е готова на почти всичко, за да постигне отново феноменален успех с новия си сингъл и предстоящ албум "Artpop" и ние нямаше как да не се запитаме... не прекалява ли? 

За да ни отговориш, разбира се, гледай видеото, но задължително на свой риск, защото след него захарната глазура повече никога няма да бъде същата. И после ни кажи - харесва ли ти или не тийзъра към новото видео на Гага? 




 

 

More Music