Следва

Обувките, които всяка жена трябва да притежава - 15 великолепни Коледни подсказки

Животът след 45: Сара Джесика Паркър - "Не съм модна икона. Аз съм просто майка"

Сара Джесика Паркър е на 47. Щастлива от този факт, актрисата е абсолютна противоположност на най-известния...

All fashion преди 11 години

Сара Джесика Паркър е на 47. Щастлива от този факт, актрисата е абсолютна противоположност на най-известния й браз - типичната градска дива, която разбира от секс, връзки и светски живот, Кари Брадшоу, като е категорична в това, че най-важното нещо в живота й е семейството. Силно и уверено изказване, което ни вдъхнови да включим Сара в редовната ни рубрика Животът след 45.

Докато целият свят се вълнува от всяка нейна поява на червения килим, обгрижват я дизайнери, стилисти и модни журналисти, актрисата от сериала „Сексът и Градът” не се мисли за модна икона. Преди всичко смята себе си за грижовната майка на три прекрасни деца и любящата съпруга на колегата си Матю Бродерик, с когото се радват на дълготраен брак.

Сара Джесика Паркър, откровено и без грам престореност, заявява: „Аз не съм тази, за която ме считат всички. Аз не съм модна икона, аз съм просто майка! Еднакво благодарна съм, когато се изказват за мен добре или не много ласкаво, но обикновено става дума за клюки, които не ме интересуват.”



И все пак Сара обожава червения килим и признава „Обичам красивите неща и съм една от тези привилегировани жени, които могат да взимат красива рокля под наем. Чувствам, че модата има важно място в живота ми.”

Но разкошният звезден живот не може да измести нуждата й да бъде със семейството си. 







„Модата не е част от действителността. Поне не, когато имате три деца, семейството ви е гладно и спешно трябва да изтичате до пазара, за да купите продукти за вечеря. Просто нямам време за подобна суета”, казва още Сара.

Не е лесно да се дистанцираш от заразителната светска суета, особено ако си популярна личност от ранга на Паркър, но 47-годишната актриса, вярна на съпруга си и семейството си, наистина успява да го направи. Днес имиджът й е неразрушимо положителен, което е изцяло нейна заслуга.






 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.