Следва

Vuelvo al sur

Аштън Къчър съвсем забрави за Деми

Звездата от "Двама мъже и половина" направи романтична изненада на половинката си Мила Кунис, точно една година, откакто бившата му вече съпруга - Деми обяви, че иска развод...

People of art преди 11 години

Какво са 11 000 километра за един влюбен човек? Нищо! Или поне това доказва постъпката на звездата от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър.

Актьорът не можал да издържи повече без своята любима Мила Кунис, която в момента е на снимки в Рим и отлетял към италианската столица, за да я види. Там Мила снима новия си филм "Третият човек", който разказва за три любовни истории - в Рим, Париж и Ню Йорк.

Разбира се, Кунис и Къчър не скриха любовта си от никой и дори излязоха на романтична разходка в студа, което не остана скрито за нито един от папараците.


Парадоксът е, че този уикенд се навърши точно една година, откакто бившата вече съпруга на Аштън - Деми Мур, обяви, че иска развод. Поводът беше, че Къчър й изневери навръх 6-ата годишнина от сватбата им.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра