Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Точно навреме за Коледа - Новата серия LUXE от Avon

Седем златни опаковки събират прах от черни диаманти, екстракт от бели сапфири и екзотична орхидея, за да...

Beauty News преди 11 години

Малко преди празничната еуфория, когато повечето от нас си правят равносметка за изминалата много вълнуваща година, пълна с приключения, от Avon решиха да ни изненадат с още интересни неща в последния момент. Козметичният гигант представи на специално събитие съвсем нова грим колекция, създадена да отговори на всички високи критерии. Тя носи името LUXE и предлага бляскава визия на елегантните, независимите и модерни жени с вкус и възможности.

Седем златни опаковки събират прах от черни диаманти, екстракт от бели сапфири и екзотична орхидея, за да разкрият пищни и завладяващи цветове претворили се в сенки за очи, очна линия, спирала, пудра, фон дьо тен, гланц за устни и червило, които са готови да вдъхнат бляскав разкош през студения сезон.


Сенките за очи са с екстракт от екзотична орхидея обединяват в една опаковка дневни и вечерни нюанси. Очната линия очертава очите със съблазнителен наситен цвят, а спиралата с прах от черни диаманти прави погледа изкусителен и завладяващ. Подхранващата формула на фон дьо тена с екстракт от бели сапфири кара кожата да се чувства лека и копринено гладка, прави я сияйна и я предпазва с SPF 20. Пудрата завършва триумфа на съвършенството с луксозен матиращ ефект, скъпоценният цвят за устните, поглезени с LUXE, се постига с гланца за устни, който придава бляскав цвят от ново измерение и ги превръща в най-ценния аксесоар за всяка изискана дама, а луксозната формула на червилото осигурява хармония от божествена мекота, подхранване и кремообразен цвят за устните. 


Струва ни се, че тази нова линия декоративна козметика на AVON, e нещо, което ще обикнем и нямаме търпение да си сдобием с продуктите от нея. Ако и ти си любопитен за какво ти говорим, можеш да я намериш на страниците на новата AVON Брошура!
 

More from View Sofia

More Beauty News