Следва

26 ноември, понеделник - Оливия Палермо

Седмичен ХОРОСКОП - 26 ноември - 2 декември

Уверена и спокойна седмица, която ще ти позволи да почувстваш в себе си нови сили и възможности за по-нататъшно развитие. Може да разчиташ на подкрепата от страна на близкото обкръжение, роднини, колеги и...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Благоприятен период. Сега може да се обясниш в любов, да смениш работата си, да промениш живота си. Ти си на висота и може да постигнеш много. Ако тази седмица имаш намерение да подписваш някакъв документ, трябва да знаеш, че той ще играе важна роля в бъдещия ти живот. Така че добре помисли, преди да вземеш химикалката в ръка!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица, имаш нужда да преразгледаш своята диета. Ако обикновено се отказваш от сладкото, сега звездите препоръчват да си малко по-снизходителен. Може да си позволиш такива плодове като грозде, банани, фурми, червени и жълти ябълки; може да се поглезиш с парче шоколад или с нискомаслени пастички. Единственото ограничение е всички тези лакомства да ги хапваш сутрин, задължително - до обяд.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата ще бъде благоприятна във всички отношения и никакви здравословни проблеми няма да те безпокоят - така предсказват звездите. Единственото нещо, което не е лошо да направиш е да поправиш е дневния си режим, за да почиваш повече и добре да се наспиваш. Засега енергийните ти резерви все още не са се изчерпили, но вече си близо до критичната точка. Избягвай стреса, опитай се всеки ден да намираш нещо приятно и позитивно. Можеш и сам да твориш чудеса – това ще те вдъхновява!

РАК 22.06 – 23.07

В следващите няколко дни, може да почувстваш липса на енергия, загуба на жизнен тонус. Необходимо е да намериш някакъв допълнителен източник на енергия. При всеки представител на знака, той може да бъде различен – ти най-добре знаеш, кое обикновено те зарежда положително. Не забравяй и за балансираното хранене и за физическото натоварване - упражненията не трябва да бъдат изтощителни, най-добре биха ти се отразили джогинг, плуване, велотренажори.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Периодът не изглежда лесен за Лъвовете. В първите дни от седмицата случващите се около теб събития може сериозно да те разочароват. Като прибавим спад на жизнените сили и загуба на доверие в хората, всичко това може да доведе до появата на депресия. Ще възприемаш света около себе си в тъмни краски, за което ще допринесат и неуредиците във финансовата сфера. В този период не си заслужава да играеш хазартни игри, както и да се занимаваш с всякакви дейности, свързани с пари, ако не си уверен напълно. Да намериш спокойствие и да възстановиш душевното си равновесие ще ти помогне някой близък роднина или приятел.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмица на бурни страсти по повод и без повод. Причина за конфликт може да бъде всичко: и програмата, която гледаш по телевизията, и неизгладени дрехи и непочистени обувки – много малки неща може да те изкарат от равновесие и да станат причина за бурен скандал, който да се проточи няколко дни. В дадената ситуация по-добрата стратегия е да премълчиш, да изслушаш другите и да им предоставиш възможност да изразят тревогите си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Успокой душата и нервите си: отпусни се, избери подходящо време за релаксация и медитативни практики. Слушай класическа музика или записи на звуци от природата. За четене също се препоръчва класическа литература, но никакви нервни "ужаси" или кървави детективски четива. Прекарвай повече време в уединение, избягвай шумните компании и шумни празненства. Самота, спокойствие и натрупване на енергия - това е мотото ти тази седмица. Опитай да скриеш чувствата си дълбоко, да се концентрираш върху даден проблем и бързо да го разрешиш. Това е време на лабиринти и загадки които трябва непременно да разгадаеш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тези седем дни ще бъдат посветени само на въпроси, свързани с финансовото ти благополучие, с печелене на пари и подобряване на материалното положение. Подобна тенденция може да доведе до това, че да не забелязваш нищо друго в живота, освен своята работа и във всичко да виждаш само изгода, така че може да станеш роб на материалния свят. За почивка и други удоволствия в живота, ще се наложи сега да забравиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Уверена и спокойна седмица, която ще ти позволи да почувстваш в себе си нови сили и възможности за по-нататъшно развитие. Може да разчиташ на подкрепата от страна на близкото обкръжение, роднини, колеги и приятели. Постарай се да завършиш нещата, които дълго и старателно си отлагал. Ако продължаваш да ги отлагаш, няма да бъдеш в състояние да разрешиш тези проблеми самостоятелно и ще се наложи да молиш за помощ.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата е благоприятна за творчеството, тъй като фантазията ти сега е неудържима и работи на пълни обороти. Ако владееш някоя творческа професия, именно сега може да постигнеш много. Но надеждата ти за повече пари няма да се сбъдне. Но нищо, търпението ти ще бъде възнаградено, само че не сега, но затова пък стократно!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не се старай да планираш нищо, особено в романтичната сфера. Довери се на интуицията си, на вътрешното си усещане и то ще те доведе до желания резултат. Позволи на чувствата и емоциите да те водят, изключи разума и полученият в крайна сметка резултат ще надхвърли всичките ти очаквания. Благоприятен период за нови отношения, но още по-благоприятен за развитието на вече съществуващите и за създаване на семейство. Силните ти качества сега, са способността да разбираш другите хора без думи, да си съпричастен с тях и да им помагаш със съвети.

РИБИ 20.02 – 20.03

Благоприятно време за войнствените натури, както и за пътешествениците и за всички онези, които са свикнали да постигат резултати, разчитайки само на себе си и на своята решителност. Може да вървиш смело напред, никакви препятствия няма да те спрат. Пред теб се откриват нови възможности, още неизбродени пространства и това което остава да направиш е да се отправиш в това пътешествие, неизвестно, но вълнуващо.
 
Зодия Стрелец, на 2 декември очарователната актриса Луси Лиу ще навърши 44 години. Прелестна в своите зрели години Луси е неостаряващо сладка като меденка, браво за великолепния й вид. 
 

More Astro