Следва

Saturday Morning e името на капсулната колекция на Marni

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Акварелни рисунки на холандския художник Роп Ван Миерло служат за щампи върху блузите и чантите, с което се...

All fashion преди 11 години

Новата капсулна колекция на Marni

Saturday Morning е името на капсулна колекция на Marni, част от Summer Edition - линия, която творческият директор Консуело Кастилиони създава всяка година, паралелно с основната прет-а-порте на лейбъла. Като идеи в тази много красива колекция са заложени лекотата и красотата на битието в лежерните, но в светли и летни тонове модели, удобните сандали в мъжки стил, прозрачните ризи, шортите.

Акварелни рисунки на холандския художник Роп Ван Миерло служат за щампи върху блузите и чантите, с което се създава великолепна илюзия за разходка в парк, пълен с екзотични животни и усещания като това на парещо кожата слънце с аромат на праскови и липов цвят. Мечтаната лятна съботна сутрин, за която да си фантазираме до началото на идното лято.

Виж още от колекцията тук>>

Ralph Laurent с нов уеб сайт за винтидж находки



"Обичам вечните неща, онези, които става безценни с времето", казва американският дизайнер Ралф Лорън и зад тези думи се крие основната цел на новия уеб сайт на марката, специално и само за винтидж шопинг - RLVintage.com. Новата шопинг платформа ще представя всеки сезон, по предварително обявена тема, най-добрите модели от архивите на Ralph Lauren, сред които ще могат да се закупят наистина скъпоценни неща като вълнени палта в стил "конна езда", автантични каубойски якета с ресни и още емблематични за бранда неща.

Тази съкровищница не само дава възможност да инвестираме в дрехи с история, но и да се наслаждаваме на изключителни Ralph Lauren произведенеия, до които преди това само "просветени" са имали достъп.

Лятната колекция на блогърката Charlie May






Минималистична, нежна и пастелна е колекцията на една млада британска дизайнерка, в чиито неща се загледахме с удоволствие през изминалата седмица. Кадрите, в които има толкова много красота, чиста и релаксираща, са от lookbook-a й за пролет лято 2013.

Името на тази млада и обещаваща дизайнерка е Чарли Мей, лондончанка, позната повече с модния си блог, наречен Girl a la Mode. Това не е първата колекция на блогърката дизайнер, а трета поред, като опитът определено личи в прецизната работа, чудесно скроените ризи и панталони и талантливия подбор на цветовете, така че те да не бъдат скучни, макар и в познатата от преди сезон пастелна гама.

Резултатът е поредната чудесна колекция на бял свят с дъх на лято, която да топли мислите до идващия топъл сезон!

Виж още от колекцията тук>>

Missoni работят по мостов бранд



Най-после ще видим достъпна колекция дрехи и аксесоари и от бохемите Missoni, а новината е потвърдена от самата Маргарита Мисони още миналата седмица.

Идеята дошла след главоломно растящите продажби, които Missoni са реализирали през изминалата година, благодарение на колаборацията им с Target, за които създадоха по-евтина линия с почерка на луксозния бранд.

Все още не знаем името на новата марка дрехи, нито е обявено за кога е планирано представянето й, но засега и това ни стига. Всеки, който иска може да види и пипне Мисони на сравнително достъпни за масовите фенове цени, а това определено е добра новина за всеки потребител.

Саския де Брау представя мъжката колекция на Saint Laurent пролет 2013



Датският модел прави своето изключително участие в рекламната кампания на Сен Лоран за мъжката колекция пролет-лято 2013 в ролята на... мъж. Автентичен, модерен мъж. Няма я вече жената в мъжки дрехи, чиято женственост не може да се скрие току-така под риза и панталон. Истинските артисти са способни да сменят пола й, същността й.

Прекрасни кадри, в които Еди Слиман, дизайнерът и фотографът едновременно, изважда на показ всичко мъжко, което се крие в една красива жена и го превръща в мода, както само той го умее!








 

More All fashion