Следва

Editors' Choice - Holiday Wish List - Парти рокля

Есен 2012 в акценти - Плетен чорап

Един женствен и същевременно детско носталгичен тренд се промъква в есента на 2012, нуждата от който всяка...

All fashion преди 11 години

Един женствен и същевременно детско носталгичен тренд се промъква в есента на 2012, нуждата от който всяка зима е обяснима чрез бабината философия - топло ли е на краката, топло е и на душата.

Акцентът плетени чорапи, който виждаме в колекциите на няколко модни великани като красив детайл, е прекрасен, носен точно както ни убеждават в неговата необходимост Michael Kors, Marc Jacobs и Victoria Beckham. Цяла педя над обувките, вълнен, едро изплетен, забележим.

Съвършено добре на плетените чорап стоят голи крака, обути в боти на висок ток, ботуш или кубикнки с връзки и за за разлика от няколко сезона по-рано, където ги видяхме при Prada, вмъкнати в остра елегантна обувка с ниско точке, тази зима им отива повече, заради удобно практичното им предназначение.


Marc Jacobs


Victoria Beckham

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.