Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Денис Ричардс

Тя е звездата от "Лудории", момиче на Плейбой и бивша съпруга на Чарли Шийн, казва се...

Други преди 11 години

Тя е звездата от "Лудории", момиче на Плейбой и бивша съпруга на Чарли Шийн, казва се Денис Ричардс и е отговор на въпроса ни Who is she?.

Почти на 42, без възрастта да й личи по никакъв начин, тя е в прекрасна форма и изцяло отдадена на децата си. Какво още, обаче можеш да научиш за нея... чети по-надолу:

1.
Прякорът, който има през детството си е "пухкавото момиче".

2.
В гимназията тя е единственото момиче, което попада в училищния отбор по бейзбол.

3.
Денис е и мажоретка.

4.
Голямата й тинейджърска любов е Джон Траволта.

5.
По-късно обаче, Денис се омъжва за Чарли Шийн. Двамата актьори се развеждат през 2006 година, след бурни сцени на изневери, обиди и злоупотреба с различни субстанции от страна на Чарли. Въпреки лудориите на своя екс съпруг, през последните години актрисата не му се сърди и се старае да поддържа приятелски отношения с него.

6.
Ричардс е майка на три момичета - две дъщери - Сам и Лола от Чарли Шийн и още една, която осинови след раздялата с него.

7.
Само пет месеца след като е родила се съблича чисто гола за корицата на сп. Плейбой и изглежда божествено.

8.
Денис и до днес съжалява за уголемяването на бюста, което си направила на 19-годишна възраст.

9.
Актрисата е известна с грижата си към животните и това, че осиновява дори болни, на които помага с операция или каквото е необходимо за тяхното здраве.

10.
Блонднинката е решила да издаде собствените си мемоари. Тя планира да разкаже за пътя си от малък град в Илинойс до Холивуд, за нейния буен брак и развод с Шийн и животът й като самотна майка.

 

More Други