Следва

Какво ще си подари Гала за Коледа, специално пред ViewSofia

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Бретонът в стила на 40-те, може би най-бляскавото десетилетия на миналия век, се появи отново пресъздаден от...

Beauty News преди 11 години

Мариакарла Босконо - устните и ноктите на Givenchy

Италианският модел е прелестна само няколко месеца след раждането на дъщеричката си в кампанията на Givenchy, неин отдавнашен фен и покровител, отново като лице на бюти продуктите на френската марка.

Сякаш по-женствена от преди (така прави майчинството), Мариакарла тук отговаря много точно на описаната с особени характеристики Снежанка в едноименната приказка, все неща, заради които друга красива жена да й завиди - черна като абанос коса, която контрастира на бяло като порцелан лице, неизмерима хубост и устни като капка кръв върху снежинка.

Съвъвршена, елегантна, но някак крехка и точно с това те поразява.




Великолепна Мариакарла, изящни матови цветове!

Коледен макияж от Chanel



Тежка и празнична с наситени нюанси на бордо, червено и малко златно е Коледната палитра на Chanel в специално създадената тържествена бюти колекция, наречена Éclats du Soir, от лак за нокти, очна линия, пудра, руж и сенки за очи - пет елемента, подбрани като изключителен луксозен макияж.

Лице на кампанията е Моника Ягачак, която може да видим в красиво, с лек ретро оттенък видео:



Суви Копонене е новото рекламно лице на аромата Chloé



В чест на петата годишнина от създаването на аромата Chloe от френската марка обявих официално новото лице, което ще представя уханието в следващата кампания, a това е финландският модел Суви Копонен.

Северната красавица е прекрасен избор за парфюма, който винаги сме свързвали с чистота, слънце и младост, напълно подхождаща на това описание с натуралната си красота и естествено русата коса.

Преди Суви, с шишенце Chloe са позирали Клеменс Поези, Аня Рубик и Клои Севини. Копонен е достойна наследница на всяка от тези уникални жени.

Цяла серия грижа за ръце от Oriflame дава всичко необходимо на кожата



Има неща, които никога не можеш да скриеш - сред тях са любовта, чувството за хумор и ръцете, които издават много точно възрастта и начина ти на живот.

Първите признаци на съзряването и умората се появяват именно върху ръцете. И особено важно е да получават необходимата хидратация и количество свежест, най-сурово лишени от тях през зимата.

Новата серия продукти на Oriflame има за цел да върне красотата на ръцете като подхрани кожата им с три продукта - Pro-Youth Hand Cream, One Step Hand Recovery и Hand Protection Concentrate. 

Ароматните етерични масла в тях като бадемово и масло от шеа, заедно с дозата витамин E, съживяват сухата кожа и я превръщат в нежна на допир сатенена повърхност. 

Ще ги намериш в новия каталог на Oriflame.

Звезден ретро тренд от Риана и Даян Крюгер



Бретонът в стила на 40-те, може би най-бляскавото десетилетия на миналия век, се появи отново пресъздаден от модерни жени като Риана и Даян Крюгер, видени толкова елегантно секси на две различни събития през изминалата седмица.

В духа на старлетки като Лорън Бакол и Морийн О’Хара, които популяризират впечатляващия тренд на вълнообразните коси, и Даян, и Риана изглеждат фантастично в четиридесетарския контекст, който много ни привлича да го изпробваме в празничната нощ.
 

More Beauty News