Следва

Just like this: Лиз Голдуин в Новогодишната нощ

Editors' Choice - Празнични аксесоaри

Дяволът, казват, е в детайлите, а дяволът в нас е скрит в любовта към аксесоарите, съвсем оправдано - те са най...

All fashion преди 11 години

Дяволът, казват, е в детайлите, а дяволът в нас е скрит в любовта към аксесоарите, съвсем оправдано - те са най-важният елемент, приближаващ визията до съвършенството. Особено щом поводът е грандиозното събитие, наречено Нова година.

Точно в този ред на мисли се случи поредната ни редакторска обиколка в търсене на аксеаорът - обувки, бижу, клъч, друго, който най-тържествено обявява предстоящите Коледно-Новогодишни дни - бляскав и необходим, заключващ в себе си цялата идея на този празник.

Ето какво носи празничния дух на екипа ни в следващите редове:

Елена




Мини разкошен клъч, ето толкова малък (представи си как го държат двата ти пръста), двулицев - едната страна е розова, другата тютюнева, нищо не побира и точно в това се крие цялата му празничност. Новогодишната нощ и всички аксесоари, които свързвам с нея са специални, толкова, че почти не можеш да повториш употребата им. 

Освен великолепното другарче със златна дръжка на Lanvin - 1253 паунда, farfetch.com, безумно празнични са ми тези изключително невъзможни за носене, разхождане или обуване Giuseppe Zanotti, бляскави, високи и леко авангардни с тънка каишка около секси глезен - 595 долара, shopbop.com.

Към всяка жена в празничната нощ трябва да има по едно голямо и забележително колие, в което да се отразяват всички чаши шампанско - IOSSELLIANI, 338 евро, my-wardrobe.com

И разбира се, нищо не е по-тържествено от големия скъп часовник на лявата ръка, красив и вечен - Rolex, модел DATE JUST.

Гергана






Червено и злато - мантрата на всичко празнично. Вчера, днес и утре - завинаги, най-тържествени са ми червените обувки - моделът на Louboutin в кадифе и безобразно висок ток е най-коледно-новогодишното вдъхновение, на което съм попадала. Златен клъч е просто задължителен в този контекст, както и големите обеци с цветни камъни. 

Обувки Christian Louboutin
Клъч Overture Judith Leiber, 350 долара, shopbop.com
Обеци Asos, 13 евро, asos.com

Пламена



Не всичко е в блясъка. За мен празничната идея е в настроението и спокойния тон, с който приемаш Новата година като поредния готин и пълен с приятели купон. Аксесоарите, които ми навяват мисли за празник са точно спокойните, лишени от напъване да са видими и натрапващи цветове и форми, като например всичко в телесно-розовата гама и класическите силуети. Все едно си гола в тях, какво по-тържествено от това. 

Клъч Asos, 25 евро, asos.com
Гривна New Look, 5 паунда, newlook.com
Обувки Vince Camuto, 250 долара, vincecamuto.com

Антония



С червените ботушки потропва Дядо Мраз, а аз със този великолепен чифт Louboutin с червена подметка. Повече празничен дух от този, който те ми навяват, здраве му кажи и затова ги искам още веднага! А за да не съм с празни ръце докато дойде време да обуя чисто новите си обувки, на тях ще сложа тези прекрасни ръкавички Vivienne Westwoot. Малките красавици Kate Spade просто ще ми носят още повече разкош!

Обеци Kate Spade
Ръкавици Vivienne Westwood

Ярослава



Коледа свързвам с нещо бляскаво, нещо с камъни, нещо оригинално. И това е едно-единствено нещо, което според мен носи духа на целия празник - красиво ръчно изработено колие на българската дизайнерка Искра Георгиева. Вдигам косата за да разкрия пълния блясък на новата ми придобивка, която ще нося с хубавото си настроение.

iskraart.com
 
Виж още: 
Editors' Choice - Holiday Wish List - Парти рокля

More All fashion