Следва

Дизайнери за следене - Звездоманията на Улрика Линдгрен

Just like this: Лиз Голдуин в Новогодишната нощ

Тя е Лиз Голдуин - режисьор, художник и внучка на Самюел Голдуин и днес ни беше огромно вдъхновение за празничната Новогодишна нощ.,,

Shopping преди 11 години

Тя е Лиз Голдуин - режисьор, художник и внучка на Самюел Голдуин и днес ни беше огромно вдъхновение за празничната Новогодишна нощ.

Тъмно навреме за Just Like This тази седмица, в която ти показваме най-любимите ни ансамбли от червения килим и примери затова как да ги постигнеш със същия успех и зашеметяващ ефект.

А в случая се впечатлихме от умело изпозлвания пижамен тренд и цветовете, на които Лиз се е довелира. Тази любима тенденция, която заменя традиционния костюм и изглежда се разгорещява все повече и повече, ни е от любимите през тази година и с огромно удоволстве ще я пренесем в другата, облечени точно така на Нова година.

Заслужава си най-малко заради това, че ще бъдеш различен превръщайки традиционното спално облекло в луксозно такова, а и наистина изглежда бляскаво. Задължително на много висок ток и в съчетание с подходящи материи и бижута. Носи се с много увереност!





 

 

More Shopping