Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 3 - 9 декември

Дизайн за вдъхновение - Maison Alice и изкуството да правиш плакати

Всички постери, които да закачиш на стената в кухнята, хола, всекидневната или над леглото в спалнята, могат да се...

All About Life преди 11 години



Maison Alice
са група дизайнери, графици и илюстратори, които създават в лимитирани серии колекции плакатно изкуство, а нещата им са толкова добри, че на моменти са гениално прости, друг път шантави, но винаги са лесни за възприемане, красиви и цветни.

Открихме ги случайно в един блог, но ще си запазим идеята, хрумнала ни да ги използваме като готин Коледен подарък, за своя.

Всички постери, които да закачиш на стената в кухнята, хола, всекидневната или над леглото в спалнята, могат да се разгледат и купят от оналйн магазина им maisonalice.com и макар че цените на бройка са близо 400 лева, за модерно изкуство, инвестицията си струва.
















 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.