Следва

Първaта площадка за свободна разходка на кучета отвори врати в сърцето на София

Седмичен ХОРОСКОП - 3 - 9 декември

Не задържай в главата си излишна информация, не се опитвай всичко да разбереш и навсякъде на успееш – това...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Време за проява на твоята безкористност – сега си способен на подвизи и саможертва. Не се престаравай, от никого благодарност няма да получиш, може би само от някой, който не познаваш и във време, когато не очакваш. И то не скоро ... Дръж се, тази седмица, ще ти трябват много сили. Цени и обичай себе си и околните също ще те обикнат!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

"Никой не е безгрешен" – така трябва да се говори за Телеца тази седмица. Този период е свързан с тайни помисли и пориви, възможна е завист, възможно е - отмъщение. Телецът е упорит и ако нещо си втълпи в очарователната глава, ден и нощ, и на вечеря ще мисли само за едно - как да постигне своето. Това е време за целенасочени действия и скрити намерения. Звездите показват, че твоите пориви няма да са съвсем чисти, но само ти ще решиш как да постъпиш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Сега повече от всякога, на твоето поведение, ще влияе поведението на "втората ти половинка". На еманципираните жени и мъжете "под чехъл" ще им бъде лесно, всички останали ще се съпротивляват по всякакъв начин и на този фон са възможни "междуособни войни". Потърпи или услужливо изпълнявай "капризчета", "капризи" и "капризища" на любимия човек.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица е добра за теб и може да блестиш по време на партита. Не се притеснявай да бъдеш център на внимание, сега си достоен за това. Избирай облекло, което ще подчертае предимствата на външния ти вид, и не мисли за това как да скриеш недостатъците (ако имаш такива), няма да ги забележат дори най-явните недоброжелатели. Все пак, такива няма да срещнеш много. Отдай предпочитание на по-скъпи бижута в класически стил, остави футуризма и екстравагантността за следващата седмица.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица ще бъдеш пълен с енергия и доста целеустремен, няма да можеш дълго да седиш на едно място и старателно да работиш. Периодът е добър за пътуване и за всякакви дела, които изискват отговорност и бързо взимане на решения. Ако не успееш да намериш изход за енергията си, тя може да се трансформира в недоволство от себе си и другите, и да стигнеш до конфликт. Преследвай смело целите си и не жали сили, тъй като изразходената енергия ще възстановиш лесно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Празнично-веселото настроение няма да те напуска през цялата седмица. Благоприятни емоции ще добавят добрата ситуация у дома и подобряването на финансовото положение. Тази седмица е препоръчително да се занимаваш с домакинска работа, да сложиш ред в къщи, да купиш мебели или декорация за дома или изцяло да подобриш своето жизнено пространство. Вероятно ще се наложи доста да се потрудиш, но тези грижи и безпокойства ще ти доставят повече удоволствие, отколкото да ти отнемат от силите и времето. Седмицата е благоприятна и за общуване с приятели.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Обичай и давай любов! Сега имаш всички предпоставки да обичаш и да бъдеш обичан. Взаимоотношенията с другите, ще станат по-хармонични, особено през уикенда, обаче след известно скарване. Любовта си е любов, но и здравето, не бива да забравяш. Не прекалявай с нищо, вземи превантивни мерки, за да предотвратиш обостряне на хроничните заболявания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Има вероятност от романтично запознанство, което ще повлече след себе си твърде бурно развитие на отношенията. В тази ситуация, твърде много ще зависи от теб, а не от външни фактори или други хора. Настъпва благоприятен момент, когато ти се явяваш господар на съдбата си. Имаш сили и желание да вървиш напред, да се развиваш и да не стоиш на едно място. Но само от теб ще зависи избора на посоката на движение. В този период от време, съдбата няма да се намесва в действията ти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не задържай в главата си излишна информация, не се опитвай всичко да разбереш и навсякъде на успееш – това няма да доведе до нищо добро. Позволи си просто за нищо да не ти пука, пусни събитията свободно да плуват, довери на сърцето си и прави само това, което ти носи удоволствие, а не това, което смяташ, че е правилно или необходимо.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Дошло е време да се погрижиш за себе си, да се поровиш в главата си, да потърсиш всички лоши качества и да започнеш да ги превръщаш в добри. Тази седмица е такава, когато дори от минусите може да направиш плюсове, от лошото добро, или много добро. Седмица на невъзможните събития!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В теб ще възникне желание да се отпуснеш и побезделничиш, но ти си го заслужил. Ако се огледаш ще разбереш, че вече си направил много и нещата са приведени в ред, така че можеш да си позволиш да отдъхнеш. Настроението ти ще бъде флиртуващо, но тежки размисли няма да ти позволят да се отпуснеш напълно и да се радваш на живота, защото постоянно ще те връщат към някакъв проблем. Поради това, може лесно да пропуснеш и да разрушиш напълно едно, все още твърде слабо, ново чувство.

РИБИ 20.02 – 20.03

Сега ситуацията изглежда много благоприятна за теб, но ще те измъчват несигурност и съмнения за това, че не знаеш какво ще се случи по-нататък. Налага се да вървиш напред, да се отвориш за новото, но това ти създава тревожност и много преживявания. В този период доста силни са умствените ти способности – използвай ги. Заеми се с планиране, пресметни всички възможни ходове, ситуации и начини за действие. Тогава ще осъзнаеш, че няма за какво да страдаш и че бъдещето не представлява никаква заплаха.



На 3 декември, понеделник, американската актриса Джулиан Мур навършва прекрасните 52 години. Красавицата е играла в много и все популярни холивудски продукции, но особено й обърнаха внимание от модната индустрия след като бе главна роля с Колин Фърт в дебютния режисьирски филм на дизайнера Том Форд - A Single Man.

 

More Astro