Следва

Sellebrity - документален филм за славата

Зимното пробуждане на българската ПОП музика

Ударна доза българска музика получихме този уикенд от родните изпълнители...

Music преди 11 години

Ударна доза българска музика получихме този уикенд от родните изпълнители.

Едни от най-актуалните имена напоследък пуснаха видеа към новите си сингли и дори малко позаспалия Миро, също се събуди от дълга летаргия, за да напомни за себе си. 

В събота Поли Генова пусна видео към най-новата си песен "Две". Парчето е с баладично звучене и е посветено на приятелите, които вече не са между живите. Парчето е по музика и текст на Жени Джамбазова, а беквокалите са на момичетата от LaTiDa, които са сред най-добрите приятели на Поли Генова. Видеото е реализирано от NEW GENERATION ARTS и в него се разказва за две момичета, които са близки приятелки от деца. Те обаче преминават през едно от най-ужасните неща, които могат да им се случат - едната е болна от рак.
 


Следващата балада, с която озвучихме уикенда, бе на Миро. Той представи най-новия си клип към песента "Върха на планината". Парчето е по музика и текст на самия Миро, а за аранжимента певецът е работил в съавторство с Иван Иванов.

Тук отново срещаме името на Жени Джамбазова, само че този път тя се изявява като беквокал заедно със Севинч Ибрахим. Гост в ритъм секцията е Калин Вельов, а финалния мастеринг е от Дейв Къч.

Режисьор на видеото е Николай Павлов, оператор Здравко Ружев. Ефектите са на Цвети Димитрова, а графиката - на Катя Колева. Постпродукцията е на Flame.
 



На по-веселата част в творчеството на родните музиканти, дава начало малката Дивна с големия глас. 

Новият й клип е към песента "Готов ли си за мен". Автор на песента отново е Криско, който създаде за младата певица и хита "И ти не можеш да ме зпреш". Видеото показва любими градски пейзажи, включително новите спирки на софийското метро. 
 



Най-голям фурор с чисто новия си сингъл обаче, успя да направи не друг, а Графа. Още едно ударно парче, след безспорния летен хит "Дим да ме няма", с което певецът категорично заявява, че не иска да бъде повече баладичния герой на родната музика. (бел.ред. Миро явно вече е усетил, че тази роля остава свободна и е решил да се въплати в нея) 

Новият клип на Влади е към песента "Causa Perduta", а в парчето певецът си партнира с регеизпълнителя Jahmmi.
 



 

More Music