Следва

Карфиол с куркума, черен пипер и лимонов дресинг

Editors' Choice: По случай първия сняг - Кого и с какво ще изненадам за Коледа

В чест на първия сняг и малко преди подготовката на пълноценните списъци с Коледни подаръци по ред на...

All About Life преди 11 години

В чест на първия сняг и малко преди подготовката на пълноценните списъци с Коледни подаръци по ред на номерата в семейството, каквито традиционно правим всяка година във ViewSofia, решихме първо да споделим какво има в wish list-a с изненади на редакторския ни екип.

Кого и с какво ще зарадваме за Коледа, чети надолу:

Гергана




Коледният ми списък с подаръци се изчерпва с две точки.
Първа точка - за него - вдъхновена от последната колекция на Givenchy, открих тази великолепна риза с принт, защото ми е супер секси. 

farfetch.com





Втора точка: За нея, т.е за къщата, и по-скоро за семейнoто благо, е великолепната минималистична стъклена маса GLIVARP oт Ikea - невидима и точно такава, от която се нуждая - с възможност за разпъванем, в правоъгълна форма, набелязана при последното ми посещение в магазина. 

От ikea.bg

Себе си не включвам в списъка, защото много се надявам да съм в нечий друг! 

Елена

За къщата:




Този красив съд е предназначен само и единствено за спагети и всички тестени производни с италиански произход. Глезотия, която топли душата ми на гигантски любител на пастата като порция ньоки с ароматно песто в компанията на първия сняг. 

Това е точно Коледното тайнство - скъпа приумица, която ще прави дните в годината ми по-топли, по-глезени и по-вкусни. Ден след ден, до другата Коледа, когато ще увелича колекцията си от скъпоценни съдове на Zepter, защото ме правят щастлива.

Виж го на zepter.com

За мен:





Неустоимо, невъзможно за обяснение вълнение изпитвам към обувките на Дрис ван Нотен в последните 3 сезона.
Тези вечерни сандали са точно това, което искам за подарък на себе си, защото са уникални, красиви, божествени.
Скъпи са, вярно, но, както добре знаем във Вю София, инвестицията в обувки винаги е навременна, необходима и възвращаема.

ln-cc.com

За детето: 



На малкото ми момче ще купя този прекрасен малък, но умен фотоапарат, защото се опитвам да го науча, че за определени цели има точно определени помощници. И ако иска да запечата преживяване така, както му се е случило наистина, трябва да избере на кой да се довери. Една компактна, интелигентна и красива играчка като тази е онова, което знам, че ще го направи щастлив.

От olympus.bg

За любимия мъж: 



На мъжа до сърцето ми ще купя нещо не толкова нужно, но наслаждаващо и много красиво. Тази кутия с прозорец от марката, която обожава и носи, защото едно е в кутията, друго е в специалния аксесоар за съзерцание. А часовникът му, като него самия, може да бъде гледан безкрайно... И кога, ако не на Коледа?

Пламена



На мама ще подаря книга, но не обикновена а готварска... и знам, че веднага ще си кажеш, че това не е подходящ подарък за жена, но в нейния случай е различно. Тя обожава да готви. Тя просто обича да се раздава в кухнята точно като Джулия Чайлд и Жак Пепен, затова подаръкът ми ще бъде оценен подобаващо и по достойнство от нея. Книгата е "Да готвим у дома с Джулия и Жак", вече я взех и нямам търпение да дойде Коледа. Издателството е Колибри, а цената е 20 лева.

На малкото ми братче, което всъщност вече е голямо реших да му купя нещо забавно, но практично. Зелени чехли жаби, които освен смешни и забавни са и подходящи за студените зимни дни.

Чудесен подарък за човек с чувство за хумор, какъвто е той. Цената им е 29 долара, мястото, от което ще ги поръчам, е getkooky.com.au.

На една от близките ми приятелки реших да подаря принт, залепен върху здрава и лека плоскост - готов за окачване. Мисля, че перфектно ще се върже на интериора в новия й дом. Тhewalltoday.com е място, на което има много свежи предложения, аз си избрах това, но се колебаех между много от показаните. Името на принта е Yeah, авторът Ясен Згуровски, а цената - скромните 34 лева. thewalltoday.com

Антония



Най-заслужилият тази Коледа съм аз. Разглезено ще похарча за нещо топло и с ухание на зима, за което друг път съм намирала нелепи оправдания да не си купя. Ще зарадвам зиморничавата си природа с плетено вълнено одеяло Laura Ashley в приятния цвят мляко с какао, видян в магазина на марката в ЦУМ.

Предчувствам, че ще се превърне в любимото ми другарче за всички уикенди.

Ярослава



Когато става дума за Коледни подаръци, аз дълго и абсолютно отговорно обмислям избора си. За мен е важно да имат символика, защото идеята става по-лична и по-ценна. За родителите ми избрах общ подарък, който да краси дома им. Това е картина на един от любимите ми български художници Михаил Камберов. Галерията му се намира съвсем близо до дома ми и като малка обичах да гледам през витрината как рисува, все още ми се случва да мина от там и да се наслаждавам на таланта му. Изборът малко ме затрудни, защото всяка една е детайлно изпипана и искам всички, но все пак се спрях на тази, защото харесвам свежите цветове, лодките, които ми напомнят за любимото море и красивите къщи, в които така силно мечтая да живея. Вече си представям колко красиво ще застане на стената в хола и всекидневно ще зарежда с положителни и носталгично-мечтателни емоции.

kamberov.com



За гаджето избрах подарък, който ще получи чак на 2 февруари 2013, но със сигурност ще изпадне във възторг. Предварително знам, че ще пътува в Ню Йорк по работа и реших да го зарадвам с билети за баскетбол. Убедена съм, че отборите New York Knicks и Sacramento Kings ще му оставят прекрасни спомени, които няма да забрави, а аз ще бъда щастлива да видя сияещото му лице, когато разбере за идеята ми.

basket-tickets.com

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.