Следва

Lunchtime shopping - Chic&Cosy

ПОТВЪРДЕНО - Александър Уонг е новият креативен директор на Balenciaga

Най-накрая имаме категорична яснота по въпроса с Balenciaga. Три седмици след като Никола Геские обяви, че...

All fashion преди 11 години

Най-накрая имаме категорично решение по въпроса с Balenciaga. Три седмици след като Никола Геские обяви, че напуска поста креативен директор след 15 години работа за френския лейбъл, днес вече е потвърдено, че младият му колега Александър Уонг ще бъде негов заместник.

Доста успешен още с първите си работи, днес Уонг се измерва с аршина на висок клас марки. До сега дизайнерът показваше интелигентните си творения за етикет, носещ неговото име, от следващия сезон Алекс ще бъде новият силен в Balenciaga, с което работата, и славата, разбира се, се увеличават двойно.

Всички страни са изключително щастливи от развръзката в бранда, според президента му Изабел Гийши, Уонг със сигурност ще обогати културното наследство на модната къща. "За мен е чест да се присъедини към творческия екип на Balenciaga, марка с традицията, която аз уважавам много и ценя високо.” са думите на младия дизайнер, на когото пожелаваме успех в изключително трудното начинание.



Последно то Александър Уонг: 

Alexander Wang пролет-лято 2013
Back to the future: Alexander Wang Resort 2013

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.